twitter
    http://www.papagalaki.tk
test

16 Ιουνίου 2010

Νέα λίστα με δωράκια πολιτικών από την Siemens

Νέα λίστα με τα δωράκια των δημοσίων σχέσεων που έκανε στους πολιτικούς του φίλους ο Μιχάλης Χριστοφοράκος δόθηκε στην εξεταστική επιτροπή. Όπως φαίνεται ο πρώην ισχυρός άντρας της Ζήμενς ήταν πολύ επιμελής στον εορτασμό των ονομαστικών γιορτών...

Έτσι, ανάμεσα στα ονόματα των πολιτικών που ελάμβαναν δώρα σε κάθε επέτειο -όπως κασετίνες με ποτά, ανθοσυνθέσεις και στυλό- είναι των Γιώργο Παπανδρέου, Κώστα Καραμανλή, Κώστα Σκανδαλίδη, Κώστα Γείτονα, Κωνσταντίνου Μητσοτάκη, Γιώργου Βουλγαράκη, Αντώνη Σαμαρά, Κώστα Σημίτη, Γιώργου Αλογοσκούφη και πολλών άλλων βουλευτών. Όπως γίνεται αντιληπτό η εξεταστική επιτροπή συνεχίζει την... εις βάθος έρευνα για τα μαύρα ταμεία της Ζήμενς δίνοντας στην δημοσιότητα... καταλόγους με δώρα !

Εν τω μεταξύ έχει ξεσπάσει νέος εμφύλιος μέσα στην ομάδα της ΝΔ με αφορμή το ταξίδι στην Γερμανία. Η παλιά κόντρα ανάμεσα στον Κώστα Τζαβάρα και τον Πάνο Καμμένο αναζωπυρώθηκε με αφορμή κάποιες παρατηρήσεις του πρώτου για την σύνθεση της κοινοβουλευτικής ομάδας που θα πάει στην Γερμανία για να πάρει καταθέσεις από τα στελέχη της Ζήμενς.

Ο Πάνος Καμμένος θεώρησε ότι ο κ. Τζαβάρας άφησε υπόνοιες για τους βουλευτές που θα πάνε στην Γερμανία λέγοντας ούτε λίγο ούτε πολύ ότι δεν θα είναι αποτελεσματικοί. Ο κ. Καμμένος του ζήτησε να ανακαλέσει και μάλλον με ειρωνικό τρόπο του πρότεινε να πάει αυτός εάν θεωρεί ότι θα τα καταφέρει καλύτερα . Η παρεξήγηση έληξε αφού ο κ. Τζαβάρας προτίμησε και πάλι να υποχωρήσει.

http://www.topontiki.gr/Articles/view/7040

Δεν υπάρχουν σχόλια:

News & Media Blogs - Blog Catalog Blog DirectoryCurrent Events & News Blogs - Blog Rankings Entertainment blogsblogarama - the blog directoryBlog Flux DirectoryOn our way to 1,000,000 rss feeds - millionrss.comBlogger Trick