twitter
    http://www.papagalaki.tk
test

16 Ιουλίου 2010

Θα κάνει γυμνή φωτογράφηση η Ελένη Μενεγάκη;

Αυτό τώρα μας έλειπε!!!! Μετά από τόσα χρόνια να το ζήσουμε και αυτό; Ποιο;;; Να δούμε την Ελένη Μενεγάκη γυμνή σε εβδομαδιαία εφημερίδα!!!!

Όπως αναφέρει το Enimerosi24, η Lifo έκανε πρόταση στην Ελενίτσα να τα πετάξει όλα έξω και να ποζάρει γυμνή στην τελευταία σελίδα της!!!!

Μάλιστα υποστηρίζει ότι ρόλο διαμεσολαβητή έχει αναλάβει ο στενός συνεργάτης της παρουσιάστριας, Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος, ο οποίος συνεργάζεται και με την εφημερίδα.

Βρε λέτε από Σεπτέμβη να δούμε την Ελενίτσα όπως τη γέννησε η μαμά της; Αν γίνει κι αυτό… τότε να δείτε τι έχει να ακούσει!!!!

Από ότι λέει πάντως το Enimerosi24 το σκέφτεται και δέχεται και στενό μαρκάρισμα!!!! Αν συμβεί πάντως θα μιλάμε για την απόλυτη ανατροπή της εικόνας της. Γιατί εμείς την Ελένη την ξέρουμε τόσο καιρό ως το κορίτσι της διπλανής πόρτας και τη μανούλα που βάζει πάνω από όλα τα παιδιά της.


Star

Δεν υπάρχουν σχόλια:

News & Media Blogs - Blog Catalog Blog DirectoryCurrent Events & News Blogs - Blog Rankings Entertainment blogsblogarama - the blog directoryBlog Flux DirectoryOn our way to 1,000,000 rss feeds - millionrss.comBlogger Trick