twitter
    http://www.papagalaki.tk
test

28 Ιουλίου 2010

Η Ελένη Μενεγάκη για σούσι με τον Ματέο Παντζόπουλο


Ζωή και… κότα φαίνεται να κάνουν Ματέο Παντζόπουλος και Ελένη Μενεγάκη, που μετά τα ούζα στη Νέα Μάκρη και τις διακοπές σε Άνδρο και Θεσσαλονίκη είπαν να κάνουν ακόμη μία κοινή εμφάνιση.

Την περασμένη βδομάδα σας είχαμε ενημερώσει πως εθεάθησαν σε εστιατόριο της παραλιακής γεγονός που ερχόμαστε να επιβεβαιώσουμε με πλούσιο… φωτογραφικό υλικό!

Την ώρα που οι φήμες για την σχέση τους δεν έχουν κοπάσει, η παρουσιάστρια και ο επιχειρηματίας - κληρονόμος της Misco δείχνουν να απολαμβάνουν την σχέση τους και να μην τους καίγεται καρφάκι για όσα ακούγονται και λέγονται.

Στις φωτογραφίες που δημοσιεύει το περιοδικό «Hello», Ελένη και Ματέο απολαμβάνουν ένα ρομαντικό δείπνο σε εστιατόριο του Αστέρα Βουλιαγμένης, υπό το φως του φεγγαριού και με παρέα ένα φιλικό ζευγάρι.

Απολαμβάνοντας τι άλλο, από σούσι, Ελένη και Ματέο αδιαφορούν για τους γύρω τους, σιγοψιθυρίζουν και ανταλλάσουν ματιές όλο νόημα.

Λίγο μετά τις 2 τα ξημερώματα κι αφού είχαν απολαύσει σούσι, κουβέντα και Αργοσαρωνικό, έφυγαν μαζί από το μαγαζί με τον Ματέο μάλιστα να οδηγεί το μαύρο τζιπ της Ελένης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

News & Media Blogs - Blog Catalog Blog DirectoryCurrent Events & News Blogs - Blog Rankings Entertainment blogsblogarama - the blog directoryBlog Flux DirectoryOn our way to 1,000,000 rss feeds - millionrss.comBlogger Trick