twitter
    http://www.papagalaki.tk
test

21 Ιουλίου 2010

Δολοφονία στα Εξάρχεια


Την τελευταία του πνοή άφησε το πρωί ένας άνδρας που βρέθηκε νωρίτερα βαρύτατα τραυματισμένος στην περιοχή των Εξαρχείων, στο κέντρο της Αθήνας. Είχε εντοπιστεί αιμόφυρτος από σφαίρες που είχε δεχτεί στον πνεύμονα και στον μηρό περίπου στις 7.45 το πρωί στον δρόμο, στη διασταύρωση των οδών Ιπποκράτους και Ερεσού.

Το θύμα είναι πολωνικής υπηκοότητας, ηλικίας περίπου 30 με 40 ετών. Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Ερυθρός Σταυρός, όπου και άφησε την τελευταία του πνοή στην 9.00 το πρωί. Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία της Αστυνομίας, είναι εξαιρετικά πιθανό το θύμα να δέχθηκε επίθεση από άγνωστους νωρίτερα κοντά στον ιερό ναό του Αγίου Νικολάου στην οδό Αχαρνών.

Όπως δήλωσε αλλοδαπή καθαρίστρια που εργαζόταν την ώρα εκείνη σε κτίριο στην περιοχή του Αγίου Νικολάου, άκουσε πυροβολισμούς. Αν πράγματι συνδέονται τα δύο περιστατικά, τότε ο πολωνός κατάφερε και παρόλο που ήταν αιμόφυρτος και βαρύτατα τραυματισμένος, περπάτησε μέχρι το σημείο που βρέθηκε στα Εξάρχεια.

Τα αίτια της δολοφονικής επίθεσης ερευνώνται, ενώ οι δράστες αναζητούνται από το Τμήμα Εγκλημάτων Κατά Ζωής της Ασφάλειας Αττικής.
Star

Δεν υπάρχουν σχόλια:

News & Media Blogs - Blog Catalog Blog DirectoryCurrent Events & News Blogs - Blog Rankings Entertainment blogsblogarama - the blog directoryBlog Flux DirectoryOn our way to 1,000,000 rss feeds - millionrss.comBlogger Trick