twitter
    http://www.papagalaki.tk
test

7 Ιουλίου 2010

Η απάντηση του χταποδιού στο περιοδικό Focus!!!

Και ναι. Ο μεγάλος σημερινός νικητής εκτός από την Ισπανία που περνάει στον τελικό του φετινού Μουντιάλ είναι ο Paul το χταπόδι. Δεν έχει πέσει έξω σε καμία πρόβλεψη μέχρι στιγμής, και συνεχίζει ακάθεκτος. Εμείς φανταζόμαστε τα "φράγκα" που θα βγάλουν οι ιδιοκτήτες του. Για να επανέλθουμε όμως στο αγωνιστικό κομμάτι η Ισπανία κέρδισε την Γερμανία με 1-0 στα ημιτελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου ποδοσφαίρου στη Νότιο Αφρική. Δεν φάνηκε πουθενά στο γήπεδο η...
Γερμανία και η Ισπανία επάξια βρίσκεται στον τελικό της διοργάνωσης όπου θα αντιμετωπίσει την Ολλανδία. Ο κεντρικός αμυντικός της Μπαρτσελόνα με εντυπωσιακή κεφαλιά στο 73' έπειτα από εκτέλεση κόρνερ του Τσάβι πέτυχε το μοναδικό γκολ του αγώνα.

Η "Furia Roja" ήταν πολύ καλύτερη από τα "πάντσερ", για τα οποία ήταν εμφανής η απουσία του Τόμας Μίλερ, καθώς δεν υπήρχε παίκτης για την βγάλει στην αντεπίθεση.

Η Ισπανία φτάνει σε τελικό για πρώτη φορά στην ιστορία της, ενώ νίκησε στον πρώτο της ημιτελικό, καθώς το 1950 που είχε πάει στους "4" ο πρωταθλητής (Ουρουγουάη) βγήκε μέσω ομίλου.

Μάλιστα, την Κυριακή στον τελικό του Μουντιάλ 2010 θα στεφθεί η 8η χώρα ως πρωταθλήτρια κόσμου μετά τις Βραζιλία, Ιταλία, Γερμανία, Αργεντινή, Ουρουγουάη, Γαλλία και Αγγλία, καθώς ούτε η Ολλανδία έχει κατακτήσει το τρόπαιο.

Υ.Γ. Γερμανάκια αφιερωμένο το μοντάζ!

Υ.Γ. Όσοι δεν το έχετε κάνει ήδη κάντε μας φίλους στο facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια:

News & Media Blogs - Blog Catalog Blog DirectoryCurrent Events & News Blogs - Blog Rankings Entertainment blogsblogarama - the blog directoryBlog Flux DirectoryOn our way to 1,000,000 rss feeds - millionrss.comBlogger Trick