twitter
    http://www.papagalaki.tk
test

6 Αυγούστου 2010

Παπανδρέου και Ραγκούσης για διακοπές στην Πάρο

Στην Πάρο βρίσκεται από τις 12:20 σήμερα το μεσημέρι ο πρωθυπουργός με την σύζυγος του. Σύμφωνα με πληροφορίες θα παραμείνουν στο νησί για περίπου δέκα ημέρες. Θα καταλύσουν στο ξενοδοχείο «Ποσειδών» στη Χρυσή Ακτή. Άλλωστε αυτή την περιοχή του νησιού επιλέγει ο Γ. Παπανδρέου, όταν πηγαίνει στην Πάρο, αφού οι παραλίες της προσφέρονται για θαλάσσια σπορ, είναι ιδιαιτέρως ήσυχα και ο πρωθυπουργός μπορεί να περπατήσει και να κάνει ποδήλατο χωρίς κανείς να τον ενοχλήσει.

Ο κ. Παπανδρέου θα παραστεί στη λιτανεία της εικόνας της Παναγίας στις 15 Αυγούστου και μόνο γι’ αυτή την περίσταση θα ενισχυθούν οι αστυνομικές δυνάμεις του νησιού.

Τις ημέρες που θα προηγηθούν ο Γ. Παπανδρέου δεν σκοπεύει να κάνει πολλές δημόσιες εμφανίσεις. Άλλωστε πριν από έναν μήνα περίπου, όταν πήγε στο Πίσω Λιβάδι με την παρέα του για να δειπνήσει, «τα άκουσε» από πρώτο χέρι από μια κάτοικο της περιοχής.

Στο αεροδρόμιο σήμερα τον υποδέχθηκαν οι επικεφαλής των τοπικών Αρχών. Εκεί βρέθηκε και ο υπουργός Εσωτερικών, Γιάννης Ραγκούσης προκειμένου να τον υποδεχτεί, αφού όπως είναι γνωστό ο πρώην δήμαρχος του νησιού θα παραμείνει για λίγες μέρες κοντά στην οικογένεια του, που διαμένει μόνιμα στο νησί.

Με πληροφορίες από: parosantiparos.wordpress.com
Zougla

Δεν υπάρχουν σχόλια:

News & Media Blogs - Blog Catalog Blog DirectoryCurrent Events & News Blogs - Blog Rankings Entertainment blogsblogarama - the blog directoryBlog Flux DirectoryOn our way to 1,000,000 rss feeds - millionrss.comBlogger Trick