twitter
    http://www.papagalaki.tk
test

6 Αυγούστου 2010

Μαρτυρία πιλότου για UFO και η στάση του Τσώρτσιλ!

Ο πρωθυπουργός της χώρας Ουίνστον Τσώρτσιλ ενηµερώνεται για το συµβάν, αλλά αποφασίζει να βάλει την υπόθεση στο αρχείο.Σύµφωνα µε µία καταγγελία που κατατέθηκε στο υπουργείο Αµυνας το 1939, βρετανικό βοµβαρδιστικό, επιστρέφοντας από τη Γερµανία, εντοπίζει... ιπτάµενο δίσκο.

Αµέσως καλεί τον αµερικανό στρατηγό Ντουάιτ Αϊζενχάουερ και του δίνει εντολή: «Αυτό το περιστατικό πρέπει αµέσως να µπει στο αρχείο. Θα προκαλέσει µαζικό πανικό και θα καταστρέψει την πίστη του κόσµου στον Θεό». Τη συζήτηση µεταξύ των δύο ανδρών φαίνεται πως άκουσε µέλος της προσωπικής φρουράς του Τσώρτσιλ και αξιωµατικός της RΑF. Αρκετά χρόνια αργότερα, ο εγγονός εκείνου του αξιωµατικού ανέφερε όσα γνώριζε στο βρετανικό υπουργείο Αµυνας. Μεταξύ άλλων, έκανε λόγο για ένα µεταλλικό αντικείµενο που εξαφανίστηκε ξαφνικά.

Εντεκα χρόνια µετά την καταγγελία, η Βρετανική Υπηρεσία Κρατικών Αρχείων αποχαρακτήρισε µυστικά αρχεία που αποκαλύπτουν πως ίσως ο βρετανός πρωθυπουργός συγκάλυψε το περιστατικό.

Τα αρχεία που δηµοσιοποιήθηκαν χθες είναι µία µόνον από τις τουλάχιστον 3.500 υποθέσεις που έχουν απασχολήσει το βρετανικό υπουργείο Αµυνας από το 1995 έως το 2003. Ωστόσο σε καµία από αυτές τις περιπτώσεις δεν προέκυψε αποδεδειγµένη απειλή στον εναέριο χώρο της Βρετανίας.

Το 1947, ένας αµερικανός πιλότος, ο Κένεθ Αρνολντ, ανέφερε πως είδε εννέα περιστρεφόµενα αντικείµενα να αλλάζουν πορεία. Ο Μάρτιν Γκάρντνερ, ο «µάγος» των µαθηµατικών που είχε την ικανότητα να αποµυθοποιεί τα πάντα, δήλωσε τότε ότι για να πιστέψει κάποιος τα λεγόµενά του, όπως και την ύπαρξη του ιπτάµενου δίσκου, έπρεπε πρώτα να τα δει. Οµως, ήδη οι υποθέσεις µε εξωγήινους είχαν αρχίσει να ασκούν γοητεία. Ο Ψυχρός Πόλεµος, η δορυφορική τεχνολογία και η διαστηµική εποχή εγκαινίασαν µία νέα τάση: τον διαρκή φόβο για το άγνωστο. Απρόθυµοι να δώσουν λογικές ερµηνείες, οι πιο ενθουσιώδεις έχουν πολλές φορές µπερδέψει πουλιά, µπαλόνια, πλανήτες, αεροπλάνα και πολλά άλλα µε UFΟ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

News & Media Blogs - Blog Catalog Blog DirectoryCurrent Events & News Blogs - Blog Rankings Entertainment blogsblogarama - the blog directoryBlog Flux DirectoryOn our way to 1,000,000 rss feeds - millionrss.comBlogger Trick