twitter
    http://www.papagalaki.tk
test

21 Νοεμβρίου 2010

Δημοκρατική Σύμμαχία το πολιτικό κόμμα της Ντόρας Μπακογιάννη...

Περίπου 3.000 φίλοι και οπαδοί της πρώην υπουργού Εξωτερικών βρίσκονται στο Θέατρο Μπάντμιντον, όπου ένα τέταρτο πριν τις δώδεκα το μεσημέρι έφτασε και η ίδια για την ειδική εκδήλωση που έχει προγραμματιστεί για τα αποκαλυπτήρια, η οποία λέγεται ότι θα έχει πολλές τεχνολογικές εκπλήξεις. Η πρώην υπουργός Εξωτερικών επέλεξε αυτήν την ημερομηνία για την γέννηση του νέου της κόμματος, που θα έχει χαρακτηριστικά κινήματος, καθώς συμπίπτει με την ημέρα που γιορτάζει η μητέρα της Μαρίκα Μητσοτάκη.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε το Alter, το νέο κόμμα θα ονομάζεται ΔΗ.ΣΥ. από τα αρχικά «Δημοκρατική Συμμαχία» ενώ τα βασικά χρώματα που θα ξεχωρίζουν στο έμβλημά του θα είναι το πορτοκαλί και το μπλε. Βέβαιο θεωρείται ότι σε αυτό της το εγχείρημα η Ντόρα Μπακογιάννη θα έχει στο πλευρό της τους βουλευτές και πρώην υπουργούς Χρήστο Μαρκογιαννάκη και Κώστα Κιλτίδη, τον ευρωβουλευτή Θεόδωρο Σκυλακάκη και τον πρώην πρόεδρο της ΟΝΝΕΔ Χρήστο Κουρούση. Οι συγκεκριμένοι είναι παρόντες στο Θέατρο Μπάντμιντον, όπως και ο Στέλιος Νικηφοράκης, ο πρώην δήμαρχος Πειραιά Χρήστος Αγραπίδης, ο γιος της Κώστας Μπακογιάννης αλλά και ο Ανδρέας Καραγκούνης, πατέρας του βουλευτή της ΝΔ Κώστα.

Όπως έχει γίνει γνωστό, η κα Μπακογιάννη έχει ζητήσει να μην παραστούν στην εκδήλωση του Μπάντμιντον βουλευτές και στελέχη της ΝΔ που χαρακτηρίζονται ως πολιτικοί της φίλοι. Λέγεται ωστόσο ότι θα παραστούν πολλά στελέχη της τοπικής αυτοδιοίκησης από όλη την Ελλάδα αλλά και κομματική υποστηρικτές της νέας προσπάθειας...

Στο πλευρό της κ. Μπακογιάννη έχουν συνταχθεί οι ανεξάρτητοι Κώστας Κιλτίδης και Χρήστος Μαρκογιαννάκης, οι οποίοι συνόδευσαν την πρώην υπουργό στα εγκαίνια των γραφείων του κόμματος στη Συγγρού.

Παρών και ο πρώην ευρωβουλευτής, Θοδωρής Σκυλακάκης, καθώς και ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ, Θεόδωρος Κοτσώνης, ενώ μεταξύ των μελών αναμένεται βρεθούν πολλά πρώην στελέχη της ΝΔ, στελέχη από το χώρο της τοπικής αυτοδιοίκησης αλλά και από το χώρο της ΟΝΝΕΔ.

Άλλωστε ο πρώην πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ και πρώην γενικός γραμματέας Καταναλωτή Γιάννης Οικονόμου, σύμφωνα με πληροφορίες, θα καταλάβει τη θέση του εκπροσώπου τύπου του κόμματος.

Σύμφωνα με πληροφορίες, συνεχίζονται οι επαφές της κ. Μπακογιάννη με βουλευτές της ΝΔ.
Star

Δεν υπάρχουν σχόλια:

News & Media Blogs - Blog Catalog Blog DirectoryCurrent Events & News Blogs - Blog Rankings Entertainment blogsblogarama - the blog directoryBlog Flux DirectoryOn our way to 1,000,000 rss feeds - millionrss.comBlogger Trick