twitter
    http://www.papagalaki.tk
test

20 Δεκεμβρίου 2010

Τρίτη 21 Δεκεμβρίου : Νέα στάση εργασίας στα Μέσα Μεταφοράς

Τελειωμό δεν έχει το κυκλοφοριακό έμφραγμα στην Αθήνα που έχει προκληθεί από το πρωί λόγω της απεργίας των εργαζομένων στα μέσα μαζικής μεταφοράς.

Αυτή τη στιγμή, έντονο είναι το μποτιλιάρισμα στη Βασ. Σοφίας (ειδικά στη κατεύθυνση προς Μεσογείων η οποία είναι σχεδόν ακινητοποιημένη), στην Αχιλλέως, στους δρόμους περιμετρικά της Ομόνοιας, στην Αμαλίας, στην Αμφιθέας, στην Πανεπιστημίου, στην κάθοδο της Κηφισίας, στην Πέτρου Ράλλη, στη Μεσογείων (στο ύψος της Κατεχάκη), στην Κατεχάκη (ιδιαίτερα στο τμήμα μεταξύ της Μεσογείων και της Κηφισίας) και στη Βουλιαγμένης (με κατεύθυνση προς Αθήνα).

Ελαφρώς μειωμένη αντίθετα (αλλά σε κάθε περίπτωση προβληματική) είναι η κίνηση στους δρόμους περιμετρικά του λιμανιού του Πειραιά.

Μία ώρα για αποστάσεις λίγων χιλιομέτρων!

Την ώρα που η κίνηση των οχημάτων σε κεντρικές αρτηρίες γίνεται με ρυθμούς χελώνας και ενίοτε ακινητοποιείται πλήρως, οι παράδρομοι έχουν ήδη φράξει ως απόρροια του εμφράγματος στις βασικά οδικά δίκτυα του λεκανοπεδίου.

Οι οδηγοί επιβάλλεται –αν μη τι άλλο- να οπλιστούν με μεγάλη υπομονή καθώς για αποστάσεις λίγων χιλιομέτρων πιθανόν να χρειαστεί περισσότερο από ώρα!

Μπαίνουν υπεράριθμοι στα λεωφορεία

Την ώρα που στις στάσεις των λεωφορείων γίνεται το αδιαχώρητο με αποτέλεσμα οι πολίτες να μη χωρούν καν στο πεζοδρόμιο κατά την αναμονή, μέσα στα λεωφορεία η φράση "στοιβαγμένοι σα σαρδέλες" παίρνει κυριολεκτικά άλλο νόημα.

Οι άνθρωποι αγανακτισμένοι προσπαθούν να μεταβούν στη δουλειά τους ή στην υποχρέωση τους και αφού ο μόνος τρόπος είναι ή η ατέρμονη υπομονή μέσα στο αυτοκίνητο (για όσους έχουν) ή τα λεωφορεία, στοιβάζονται (κατά πολύ) υπεράριθμοι μέσα σε αυτά...

Και η «εβδομάδα των Παθών» στις μετακινήσεις μόλις ξεκίνησε...

Η σημερινή 24ωρη απεργία στα μέσα μαζικής μεταφοράς είναι -σύμφωνα με την ανακοίνωση των εργαζομένων- μόλις η αρχή για μια εβδομάδα-κόλαση για τις μετακινήσεις των Αθηναίων.

Αναλυτικότερα, οι απεργιακές κινητοποιήσεις για τις επόμενες μέρες:

Τρίτη, 21 Δεκεμβρίου: Όλα τα Μέσα θα πραγματοποιήσουν 4ωρη στάση εργασίας από τις 12 το μεσημέρι.

Τετάρτη, 22 Δεκεμβρίου: Όλα τα Μέσα θα πραγματοποιήσουν 24ωρη απεργία.

Πέμπτη, 23 Δεκεμβρίου: Τα λεωφορεία θα κινηθούν από τις 9 το πρωί έως τις 9 το βράδυ, ενώ οι εργαζόμενοι στα άλλα μέσα μεταφοράς δεν έχουν ακόμη αποφασίσει.

Παρασκευή, 24 Δεκεμβρίου: Οι εργαζόμενοι σε όλα τα μέσα μαζικής μεταφοράς θα πραγματοποιήσουν 4ωρη στάση εργασίας από τις 12 το μεσημέρι.
Star

2 σχόλια:

ΦΩΤΕΙΝΗ είπε...

Καλά Χριστουγεννα και ευτυχισμενο το νεο ετος 2011 με υγεια

papagalaki είπε...

Ευχαριστούμε πολύ...
Επίσης!!!

News & Media Blogs - Blog Catalog Blog DirectoryCurrent Events & News Blogs - Blog Rankings Entertainment blogsblogarama - the blog directoryBlog Flux DirectoryOn our way to 1,000,000 rss feeds - millionrss.comBlogger Trick