twitter
    http://www.papagalaki.tk
test

30 Δεκεμβρίου 2010

Master Chef: Τι απαντά το MEGA για το λάθος του Σκαρμούτσου

Μπορεί ο Άκης Πετρετζίκης να αναδείχθηκε νικητής του «Master Chef», ωστόσο, σάλο έχει προκαλέσει το ότι ο Δημήτρης Σκαρμούτσος έδειξε και στους δύο παίκτες την ίδια κάρτα και όχι μία για κάθε ένα από τα πιάτα τους!

Το απόλυτο μπέρδεμα έγινε στην τελευταία δοκιμασία του τελικού, όπου οι δύο παίκτες έφτιαξαν το ίδιο γλυκό. Ο Μιχάλης είχε το «πιάτο 1ο» και ο Άκης το «πιάτο 2ο».

Όπως επεσήμανε χρήστης του star.gr για τον τελικό του ριάλιτι μαγειρικής, την ώρα της βαθμολογίας -που κρίθηκε στον πόντο- ο Δημήτρης Σκαρμούτσος έδειξε και στον Μιχάλη και στον Άκη την κάρτα για το πρώτο πιάτο! Έτσι και οι δύο «μονομάχοι» πήραν 10αρι από τον κριτή.

"Παρατηρείστε ότι ο Σκαρμούτσος στο 04:32 (στο τελευταίο βίντεο)δείχνει στον Άκη την κάρτα με "Πιάτο Νο1" αντί αυτήν με "Πιάτο Νο2"... Μας δουλεύουν κανονικά! http://www.youtube.com/watch?v=DCgA5i_90AY"

Τι έγινε, όμως και δεν είδαμε κάρτα «πιάτο 2ο» με βαθμό, όπως κανονικά θα έπρεπε;

Τα ερωτηματικά πολλά, αφού αν ο Δημήτρης Σκαρμούτσος δεν έβαζε 10 στον Άκη, το παιχνίδι θα πήγαινε στην ισοπαλία (63 - 63) ή ο 26χρονος δεν θα κέρδιζε!

Μπερδεύτηκε ο κριτής και έβγαλε λάθος κάρτα ή κρύβεται κάτι άλλο πίσω από το λάθος του;

Ήδη, πολλοί μιλούν για «στήσιμο» του παιχνιδιού, επισημαίνοντας πως ο Άκης ήταν εξαρχής ο χαϊδεμένος του προγράμματος και κατηγορώντας τον Δημήτρη Σκαρμούτσο ότι έδειξε το 10αρι για να κερδίσει ο 26χρονος ενώ στην πραγματικότητα του είχε βάλει χαμηλότερο βαθμό.

Μήπως έγινε κάποιο λάθος και ο Δημήτρης Σκαρμούτσος έχασε την κάρτα που έγραφε «πιάτο 2ο» ή μήπως έκανε... μουτζούρα και δεν ήθελε να την δείξει;

Το σούσουρο μεγαλώνει, καθώς ο τελικός μαγνητοσκοπήθηκε μία εβδομάδα πριν την προβολή του... Ουδείς πρόσεξε το λάθος με την κάρτα για να το διορθώσει ατάκα κι επί τόπου; Ούτε καν στο μοντάζ δεν το πρόσεξαν

Σίγουρα, μια απάντηση πρέπει να δοθεί από την παραγωγή του ριάλιτι, που τόσο πολύ διατυμπάνισε τον πρώτο Έλληνα Master Chef...

Και η απάντηση δόθηκε:Δείτε το βίντεο



Μέχρι και στο Μπάκιγχαμ έχει φτάσει η χάρη του πρώτου Έλληνα Master Chef, Άκη Πετρετζίκη, που εξομολογήθηκε ότι έχει μαγειρέψει για την βασίλισσα Ελισάβετ όταν δούλευε στο Λονδίνο. Παράλληλα, αποκάλυψε ότι πήρε την δουλειά με ψεύτικο βιογραφικό, αλλά και ότι οι συνάδελφοί του τον φώναζαν κοροϊδευτικά... χωριάτικη σαλάτα!

Ο νικητής του ριάλιτι μαγειρικής εμφανίστηκε στο πρωινό του Mega, όπου μίλησε για τα πρώτα του βήματα στην κουζίνα. «Έφυγα και πήγα στο Λονδίνο και δεν είχα κανέναν γνωστό. Γνώρισα μέσα στο αεροπλάνο δύο κοπέλες οι οποίες και με φιλοξένησαν τις πρώτες μέρες στο σπίτι τους», εξιστόρησε ο 26χρονος.

Όπως είπε, ένας φίλος των κοριτσιών του έδειξε το καλύτερο εστιατόριο της πόλης και εκείνος το έβαλε σκοπό να δουλέψει εκεί. Τέτοιο πείσμα του έγινε, που... έστειλε ψεύτικο βιογραφικό για να τον προσλάβουν, όπως και έγινε.

«Έστειλα ένα βιογραφικό το οποίο ήταν όλο ψεύτικο. Έγραφα ότι δούλευα από τα 15 μου και ήταν ουσιαστικά ό,τι θα ήθελα να είχα κάνει. Και τελικά με πήραν. Δεν είχα γνώση μαγειρικής όταν πήγα, είχα δουλέψει στην Αθήνα αλλά μέχρι εκεί».

Στην κουζίνα του εστιατορίου μπήκε, οι συνάδελφοί του, όμως, δεν τον είδαν και με τόσο καλό μάτι... «Feta cheese salad», τουτέστιν χωριάτικη σαλάτα, τον αποκαλούσαν, καθώς ήταν Έλληνας! Τα νεύρα του δεν τα κράτησε ο Άκης, που αποκάλυψε ότι χτύπησε έναν Ιταλό σεφ, όταν του είπε «shut up», ελληνιστί «σκάσε»...

«Επειδή με είχαν φέρει στο αμήν σηκώθηκα και έφυγα από το εστιατόριο. Ο σεφ μου πρότεινε να πάω σε ένα ξενοδοχείο, από τα καλύτερα του Λονδίνου και μου έκανε και συστάσεις. Έστειλα λοιπόν το ίδιο βιογραφικό αλλά λίγο αλλαγμένο, ότι δούλευα δηλαδή από τα 15 μου αλλά σε καλύτερα εστιατόρια και έπιασα δουλειά, πάλι λόγω βιογραφικού», συνέχισε την ιστορία της ζωής του ο σεφ

Πάλι με ψεύτικο βιογραφικό πήρε δουλειά δηλαδή, μόνο που σε αυτό το εστιατόριο έτρωγαν οι γαλαζοαίματοι της χώρας! «Ερχόταν συχνά η βασίλισσα της Αγγλίας και μαγείρευα για τη βασιλική οικογένεια», είπε όλο καμάρι ο Άκης.

Ελπίζουμε να μην έστειλε ψεύτικο βιογραφικό και στο «Master Chef», γιατί φαίνεται πως το έχει σύστημα όταν επιθυμεί διακαώς να κάνει κάτι... Δεν λέμε, καλή η αποφασιστικότητα για να πετύχεις τον στόχο σου, αλλά ο σκοπός δεν αγιάζει πάντα τα μέσα!
Master Chef: Η Μανωλίδου είπε την ατάκα της χρονιάς!



Ο χθεσινός τελικός του «Master Chef» τα είχε όλα: αγωνία, ένταση, άγχος αλλά και πολλή συγκίνηση, τόσο από την παρουσιάστρια, όσο και από τους παίκτες και από τους ίδιους τους κριτές.

«Όλοι μας περιμέναμε από την πρώτη στιγμή, αυτήν εδώ τη μέρα. Και τώρα που έφτασε, δεν θέλουμε να τελειώσει» είπε η Ευγενία Μανωλίδου στα backstage, χαρακτηρίζοντας το παιχνίδι ως μια «μοναδική εμπειρία». Παράλληλα, δεν έκρυψε και την έκπληξη της για την μεγάλη επιτυχία του παιχνιδιού: «Στις αρχές μου ήταν αδιανόητο το πώς θα καθίσει ένας άνθρωπος από το σπίτι σε καθημερινή βάση, να βλέπει έναν διαγωνισμό μαγειρικής. Και όμως, με τον τρόπο που εξελίχθηκε το πρόγραμμα κατάφερε να κρατήσει τους τηλεθεατές».

Την στεναχώρια τους που τελειώνει το παιχνίδι δεν έκρυψαν και οι τρεις κριτές: Ο Δημήτρης Σκαρμούτσος, εξέφρασε τη χαρμολύπη του καθώς όπως είπε: «Στεναχωριέμαι και χαίρομαι που τελείωσε το Master Chef. Χαίρομαι γιατί φεύγει ένα βάρος από πάνω μου και στεναχωριέμαι γιατί δε θα δω ξανά τα παιδιά. Είναι λίγο συγκινητικό γιατί όλοι μας έχουμε περάσει πολύ καιρό μαζί τους».

«Όλα τα ωραία πρέπει να τελειώνουν για να παραμένουν ωραία»είπε ο Λευτέρης Λαζάρου, που χαρακτήρισε «ντέρμπι» τον χθεσινό τελικό. Ωστόσο, δεν έκρυψε και τη χαρά του για τη συμμετοχή του στο ριάλιτι μαγειρικής:«Χαίρομαι που συμμετείχα σε αυτό το παιχνίδι και χαίρομαι που κάτι έδωσα. Και φυσικά πήρα πάρα πολλά. »

Την χαρά του εξέφρασε και ο τρίτος κριτής Γιάννης Λουκάκος που όπως είπε: «Νιώθω πολύ ευχάριστα για όλο αυτό το ταξίδι και υπάρχει ενθουσιασμός και αγωνία».

Μετά το τέλος του παιχνιδιού και την ανάδειξη του νικητή, με ένα βαθμό διαφορά, ο Άκης Πετρετζίκης, ο πρώτος Έλληνας «Master Chef», πανηγύρισε με τους φίλους του που είχαν πάει να του συμπαρασταθούν ενώ όπως δήλωσε δεν περίμενε να είναι ο νικητής: «Ένας βαθμός διαφορά δεν είναι τίποτα. Η νίκη μου είναι μετριασμένη γιατί και ο Μιχάλης αξίζει πάρα πολλά».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

News & Media Blogs - Blog Catalog Blog DirectoryCurrent Events & News Blogs - Blog Rankings Entertainment blogsblogarama - the blog directoryBlog Flux DirectoryOn our way to 1,000,000 rss feeds - millionrss.comBlogger Trick