twitter
    http://www.papagalaki.tk
test

16 Δεκεμβρίου 2010

Παίκτης σε ελληνικό reality φορέας του AIDS

Σοκ προκάλεσε η είδηση ότι παίκτης σε ελληνικό reality ήταν φορέας του AIDS και δεν το γνώριζε!
Όλα ξεκίνησαν, όταν μετά την επιλογή των παικτών, κάποιος από τους υπεύθυνους του παιχνιδιού, σκέφτηκε ότι οι παίκτες πρέπει να υποβληθούν σε εξετάσεις και για την συγκεκριμένη νόσο.
Οι εξετάσεις όμως έγιναν εν αγνοία των παικτών και το αποτέλεσμα ήταν πολύ δυσάρεστο για έναν από αυτούς που βρέθηκε θετικός.
Ο παίκτης, όπως ο ίδιος υποστηρίζει, δεν γνώριζε ότι έχει προσβληθεί από την νόσο και έπαθε σοκ.
Οι υπεύθυνοι τον ενημέρωσαν ότι, για να παραμείνει στο παιχνίδι, πρέπει να αποκαλύψει στους υπόλοιπους παίκτες το πρόβλημα του και να μείνει σε ένα δωμάτιο με ξεχωριστό μπάνιο μόνος του.
Ο ίδιος δεν δέχτηκε κάτι τέτοιο και αποχώρησε. Σήμερα θα καταθέσει μήνυση στο τηλεπαιχνίδι, που γνωρίζει μεγάλη επιτυχία, για το γεγονός ότι υπεβλήθη σε εξετάσεις χωρίς να το γνωρίζει.
Ο κ. Βαλιανάτος μιλώντας στην «Πρωινή Μελέτη» είπε ότι η ελληνική νομοθεσία δεν επιτρέπει κάτι τέτοιο και είναι σαφώς παράνομο.
Ο παίκτης μιλώντας στη εκπομπή, αποκάλυψε ότι ήθελε να αυτοκτονήσει, όταν έμαθε τι συμβαίνει, όμως τελευταία στιγμή τον συγκράτησε ένας φίλος του.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

News & Media Blogs - Blog Catalog Blog DirectoryCurrent Events & News Blogs - Blog Rankings Entertainment blogsblogarama - the blog directoryBlog Flux DirectoryOn our way to 1,000,000 rss feeds - millionrss.comBlogger Trick