twitter
    http://www.papagalaki.tk
test

15 Ιουνίου 2009

Γνωρίστε τις υποψήφιες των Καλλιστείων του ΑΝΤ1

Ένα ξεχωριστό event που απέχει τελείως από όσα έχουμε συνηθίσει, έρχεται σήμερα Δευτέρα στον ΑΝΤ1. Ο φετινός διαγωνισμός μας ετοιμάζει πολλές εκπλήξεις: διαφορετικό χώρο, νέο πνεύμα, αισθητική και άποψη, αλλά και νέα παρουσιάστρια: τη Βίκυ Καγιά.Άρθρο από το madata.gr

Παρουσιάστρια θα είναι για πρώτη φορά η Βίκυ Καγιά, ενώ ζωντανά θα τραγουδήσουν τα "Κόκκινα Χαλιά", ο Λούκας από το X-Factor, καθώς και το δίδυμο της Γιουροβίζιον από το Αζερμπαϊτζάν, Αράς και Αϊσέλ. Την έκπληξη θα κάνει η Βίκυ Καγιά, που θα τραγουδήσει και εκείνη ζωντανά στην σκηνή μαζί με τον Λούκας.

Ο διαγωνισμός σημείωσε φέτος ρεκόρ συμμετοχών. Οι φιναλίστ ψηφίστηκαν από επιτροπή του ΑΝΤ-1, στην οποία μετείχαν στελέχη του καναλιού, συμπεριλαμβανομένου και του Μίνωα Κυριακού. Η πιο "κοντή" υποψήφια για Σταρ Ελλάς εφέτος είναι η Αιμιλία Καλατζή με ύψος 1,73, και η πιο ψηλή η Χριστίνα Γαργαροπούλου με ύψος 1,82.

Όλες τους μιλάνε τουλάχιστον Αγγλικά και έχουν σπουδάσει, εκτός από την 18χρονη Μαρίνα Χάλανγκοτ που ακόμη είναι μαθήτρια Λυκείου. Η Μαρίνα είναι και η πιο μικρή από τις υποψήφιες, ενώ η πιο ’μεγάλη’ είναι η Ειρήνη Ταγκαλάκη, μόλις 24 ετών.

Χαρείτε τις!

ΣΤΑΡ ΕΛΛΑΣ-ΜΙΣ ΕΛΛΑΣ 2009:
Βέρα Αναστασίου (Νο 8), Άλκηστη Ανυφαντή (Νο 9), Χριστιάννα Γαργαροπούλου (Νο 10), Βανέσσα Ευθυμίου (Νο 11), Τζώρτζια Ζιώγου (Νο 12), Νταϊάνα Ιγροπούλου (Νο 13), Αιμιλία Καλατζή (Νο 14), Βιβιάνα Καμπανίλε Ζαγοριανάκου (Νο 15), Ιωάννα Καπετανάκη (Νο 16), Μάρθα Κνούβελου (Νο 17), Δήμητρα Κυπραίου (Νο 18), Μαργαρίτα Παπανδρέου (Νο 19), Παναγιώτα Παπανικολάου (Νο 20), Φιλιώ Σαραντινού (Νο 21), Ειρήνη Ταγκαλάκη (Νο 22), Μαρίνα Χάλανγκοτ (Νο 23).

Oι υποψήφιες Σταρ Ελλάς


από το zougla.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

News & Media Blogs - Blog Catalog Blog DirectoryCurrent Events & News Blogs - Blog Rankings Entertainment blogsblogarama - the blog directoryBlog Flux DirectoryOn our way to 1,000,000 rss feeds - millionrss.comBlogger Trick