twitter
    http://www.papagalaki.tk
test

19 Ιουνίου 2009

Παραδόθηκε 32χρονος ομολογώντας δολοφονία ειδικού φρουρού


Ξανανοίγει ο φάκελος της δολοφονίας του ειδικού φρουρού Χαράλαμπου Αμανατίδη, στα τέλη Δεκεμβρίου του 2004, καθώς το μεσημέρι της Παρασκευής παραδόθηκε στην Αντιτρομοκρατική 32χρονος ομολογώντας ότι συμμετείχε στη δολοφονία.

Ο 32χρονος οδηγείται το βράδυ στον εισαγγελέα για να καταθέσει.

Ο νεαρός, που είχε αποφυλακιστεί μόλις την προηγούμενη ημέρα, έπειτα από απεργία πείνας, εμφανίστηκε στη ΓΑΔΑ και ζήτησε να παραδοθεί αναλαμβάνοντας την πολιτική ευθύνη, όπως είπε, για το θάνατο του ειδικού φρουρού.

Υπενθυμίζεται ότι ο Χαράλαμπος Αμανατίδης δέχθηκε καταιγισμό πυρών, από δύο τουλάχιστον άτομα, καθώς εκτελούσε υπηρεσία σκοπού έξω από την κατοικία του Βρετανού στρατιωτικού ακολούθου στην Κηφισιά.

Για την επίθεση δεν έχει υπάρξει ανάληψη ευθύνης και το όπλο του άτυχου φρουρού, ένα υποπολυβόλο MP5, το οποίο εκλάπη, δεν βρέθηκε ούτε χρησιμοποιήθηκε ποτέ.

Ο νεαρός φέρεται -σύμφωνα με όσα μετέδωσε το Mega- να είπε ότι δεν υπήρχε πρόθεση να σκοτώσουν το ειδικό φρουρό, αλλά απλώς να του αρπάξουν το όπλο. Όσο για την τύχη του όπλου, φέρεται επίσης να είπε ότι το πέταξε στην θάλασσα.

Η αστυνομία εμφανίζεται επιφυλακτική ως προς την ομολογία του νεαρού και ξανανοίγει το φάκελο της υπόθεσης, προσπαθώντας να τεκμηριώσει την ομολογία.

O νεαρός έχει κατηγορηθεί για την επίθεση κατά του πρώην προέδρου της ΓΣΕΕ Χρήστου Πολυζωγόπουλου, για εμπρησμό ΑΤΜ καθώς και για συμμετοχή σε επεισόδια σε χώρους γηπέδων.

ta nea

Δεν υπάρχουν σχόλια:

News & Media Blogs - Blog Catalog Blog DirectoryCurrent Events & News Blogs - Blog Rankings Entertainment blogsblogarama - the blog directoryBlog Flux DirectoryOn our way to 1,000,000 rss feeds - millionrss.comBlogger Trick