twitter
    http://www.papagalaki.tk
test

19 Ιουνίου 2009

Συμβάλετε στην καταπολέμηση της πείνας παίζοντας ένα διαδικτυακο παιχνίδι..

Κάθε μέρα 25.000 άνθρωποι πεθαίνουν από την πείνα, ενώ ακόμα περισσότεροι αδυνατούν να εργαστούν λόγω τις αδυναμίας που τους προκαλεί η ελλιπής και περιστασιακή διατροφή. Υπάρχουν πολλά προγράμματα μέσω το οποίων μπορεί κάποιος να βοηθήσει, αλλά για τους χρήστες του διαδικτύου υπάρχει ένας απλός και ανέξοδος τρόπος. Στην διεύθυνση www.freerice.com μπορείτε να βοηθήσετε κερδίζοντας ρύζι για κάθε σωστή απάντηση σε ερωτήσεις αγγλικού λεξιλογίου.

Τι προσφέρεις και με ποιο τρόπο

Πηγαίνοντας σε αυτή την ιστοσελίδα, θα σας γίνεται μια ερώτηση και απαντώντας σωστά κερδίζετε 10 κόκκους ρυζιού, μπορείτε να συνεχίσετε για όσες ερωτήσεις θέλετε προσφέροντας έτσι αρκετά πιάτα ρυζιού. Στην πραγματικότητα οι εταιρίες που διαφημίζονται στο χώρο κάτω από τις ερωτήσεις (Apple, American Express, Fujitsu, Toshiba κα.), προσφέρουν ένα μικρό ποσό για κάθε σωστή απάντηση. Στην συνέχεια τα ποσά που συγκεντρώνονται από τους χιλιάδες χρήστες, τα διαχειρίζεται ο ΟΗΕ μέσω τις οργάνωσης του World Food Program. Έτσι προσφέροντας στην ουσία λίγο από τον χρόνο σας στο internet, βοηθάτε ανθρώπους να ξεφύγουν από τον φαύλο κύκλο τις πείνας.
Υπάρχουν και άλλες επιλογές για να βοηθήσεις

Αν δυσκολεύεσαι με το αγγλικό λεξιλόγιο (πάντως το σύστημα σε θυμάται, και προσαρμόζει την δυσκολία των ερωτήσεων ανάλογα) ή ακόμα καλύτερα θέλεις να βοηθήσεις περισσότερο υπάρχουν επιλογές. Στη διεύθυνση one.com μπορείτε να προσθέσετε το όνομα σας, ως μέσο πολιτικής πίεσης στους πολιτικούς ηγέτες, ενώ στο poverty.com μπορείτε να ενημερωθείτε για την έκταση και τις λύσεις στα προβλήματα τις φτώχειας και τις πείνας. Τέλος διαβάζοντας το καταπληκτικό FAQ του freerice θα ενημερωθείτε για πολλές απορίες σχετικές με το θέμα.

Για να παίξετε κάντε κλικ εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

News & Media Blogs - Blog Catalog Blog DirectoryCurrent Events & News Blogs - Blog Rankings Entertainment blogsblogarama - the blog directoryBlog Flux DirectoryOn our way to 1,000,000 rss feeds - millionrss.comBlogger Trick