twitter
    http://www.papagalaki.tk
test

21 Ιουνίου 2009

Τζούλια Αλεξανδράτου εναντίον Ηλία Πανταζόπουλου


Στην εκπομπή TV weekend έδωσε συνέντευξη ο γνωστός μάνατζερ, μουσικός παραγωγός και τηλεοπτική περσόνα, Ηλίας Πανταζόπουλος. Ο σύντροφος της Ρίας Αντωνίου μίλησε φυσικά για την αγαπημένη του, για τον Ηλία Ψινάκη αλλά και για την Τζούλια Αλεξανδράτου.


Για τον Ηλία Ψινάκη: «Τον Ψινάκη τον ξέρω από τότε που ήμουν 20Κάναμε αρκετή παρέα τότε, έπειτα χαθήκαμε επί μια 15ετία γιατί εκείνος είχε ως κύρια ασχολία του τον Ρουβά και αμέσως μετά ξαναβρεθήκαμε. Ο Ηλίας είναι ένας άνθρωπος που αν σε κάνει φίλο του δεν απομακρύνεσαι ποτέ. Είναι φάρος αλλά και πολύ ερωτεύσιμος με την έννοια του ότι σαν φίλο θέλεις να τον έχεις».

Για την Τζούλια Αλεξανδράτου: «Η περίπτωση αυτή είναι η μοναδική από όλους όσους συνεργάζομαι, που σταμάτησα. Αισθάνθηκα ότι αυτή η συνεργασία δεν πήγαινε. Είμαι ένας άνθρωπος που θέλω να ακούνε αυτά που λέω και όχι να κάνω απλά σχόλια. Όταν κάποιος δεν ακούσει τις κατευθύνσεις μου είναι ώρα να αποχωρήσω. Δεν μπορώ να επιβάλλω πράγματα. Θεωρώ ότι η επιβολή είναι για τους αμόρφωτους, τους ατάλαντους και τους ηλίθιους. Κάναμε επιτυχίες με την Τζούλια, περάσαμε όμορφα και σε κάποιο σημείο έδειξε ότι δεν με έχει ανάγκη και αισθάνθηκα ότι ήταν ώρα να αποχωρήσω. Διάλεξε να κάνει ένα επάγγελμα που δεν της ταιριάζει και οι δικές μου κατευθύνσεις ήταν άλλες. Για να μην παρεξηγηθώ, στη showbiz σήμερα μπορείς να κάνεις ένα ρολάκι ή να λες ένα τραγουδάκι. Δε χρειάζεται να κάνεις focus. Εγώ είχα σαφώς άλλη άποψη.

Για τη Ρία Αντωνίου με την οποία συμπληρώνουν 7 μήνες σχέσης: «Είναι ένα κορίτσι- φαινόμενο που ακόμη δεν έχει δείξει τι μπορεί να κάνει. Όλο αυτό που βλέπεις συνδυάζεται με έξυπνο χιούμορ, πολύ καλή ψυχή και "τα λέει" κιόλας. Αυτό το κορίτσι είναι καταδικασμένο να κάνει τεράστια επιτυχία».

yupi

Δεν υπάρχουν σχόλια:

News & Media Blogs - Blog Catalog Blog DirectoryCurrent Events & News Blogs - Blog Rankings Entertainment blogsblogarama - the blog directoryBlog Flux DirectoryOn our way to 1,000,000 rss feeds - millionrss.comBlogger Trick