twitter
    http://www.papagalaki.tk
test

13 Ιουνίου 2009

Η κόρη της Σερ κάνει αλλαγή φύλου!

Η Σερ και ο Σόνι Μπόνο υπήρξαν ένα από τα πιο γνωστά μουσικά ντουέτα τη δεκαετία του '60, που, παράλληλα με τη μουσική τους καριέρα, είχαν ζήσει ένα θυελλώδη έρωτα που κατέληξε σε γάμο. Το ζευγάρι απέκτησε μια κόρη την Τσάστιτι, που σήμερα είναι 40 χρόνων.
Η Τσάστιτι Μπόνο, γνωστή πολιτική ακτιβίστρια, είχε δηλώσει την ομοφυλοφιλία της από πολύ μικρή ηλικία, αλλά μόλις πριν από τρεις μήνες αποφάσισε να προβεί σε αλλαγή φύλου. «Η Σερ υποστηρίζει απόλυτα την επιλογή αυτή, γνωρίζει ότι η Τσάστιτι ήθελε να το κάνει εδώ και πολλά χρόνια και γνωρίζει ότι θα είναι μια μακρόχρονη διαδικασία» αναφέρει σχετικά το περιοδικό «People».
Ο Χάουαρντ Μπράγκμαν, εκπρόσωπος Τύπου της Τσάστιτι, επιβεβαίωσε την είδηση. «Είναι αλήθεια, έπειτα από πολλά χρόνια σκέψης, η Τσάστιτι αποφάσισε να τιμήσει την ταυτότητά της. Είναι περήφανη για την απόφασή της και ευγνώμων για την υποστήριξη και το σεβασμό των αγαπημένων της ανθρώπων. Ο Τσαζ (το όνομα που αποφάσισε να χρησιμοποιεί μετά την αλλαγή φύλου η Τσάστιτι) ελπίζει πως τα μίντια θα σεβαστούν με τη σειρά τους την ιδιωτική του ζωή κατά τη διάρκεια της μεταβατικής αυτής περιόδου».
Η Τσάστιτι Μπόνο παλαιότερα είχε γράψει ένα βιβλίο σχετικά με την ομοφυλοφιλία βασισμένο στις προσωπικές της εμπειρίες. Στο βιβλίο αυτό ανέφερε τα υπέρ και τα κατά της ομοφυλοφιλίας και το πώς ο κόσμος αντιλαμβάνεται τους ομοφυλόφιλους. Η ίδια, αποφάσισε να μιλήσει ανοιχτά στους γονείς της για τη σεξουαλική της ταυτότητα όταν ήταν 20 χρονών. «Τρελάθηκα» αναφέρει η Σερ, «πάντα πίστευα πως θα παντρευόταν και θα έκανε οικογένεια». Αν και η γνωστή τραγουδίστρια ήταν αποδεκτή στην κοινότητα των ομοφυλόφιλων, αποφάσισε να διώξει την Τσάστιτι από το διαμέρισμα στο οποίο διέμενε η οικογένεια στο Μανχάταν προκαλώντας ποικίλες αντιδράσεις.
Λίγο αργότερα η Τσάστιτι αποφάσισε να ακολουθήσει την καριέρα των γονιών της δημιουργώντας ένα μουσικό γκρουπ, αποκρύπτοντας όμως το γεγονός ότι ήταν ομοφυλόφιλη. Κάτι το οποίο αποκαλύφθηκε λίγο αργότερα, καθώς το 1990, ένα εβδομαδιαίο περιοδικό δημοσίευσε άρθρο σχετικά με τη σεξουαλικότητά της. Η ίδια δήλωσε πως αισθάνθηκε προδομένη από τα μέλη της γκέι κοινότητας που ήταν αυτοί που έδωσαν την ιστορία στον Τύπο. «Ήταν τραυματικό. Κλείστηκα στο σπίτι μου για ένα χρόνο», είχε δηλώσει το 1998 σε συνέντευξή της.
Το 1992, η Τσάστιτι γνώρισε μια γυναίκα, την Τζόαν, αρκετά μεγαλύτερή της με την οποία σύντομα έγιναν ζευγάρι. Η σχέση αυτή είχε άδοξο τέλος καθώς η Τζόαν πέθανε από καρκίνο το 1994. Το 1995, αποφάσισε να μιλήσει ανοιχτά για τη σεξουαλική της ταυτότητα στο γκέι περιοδικό «The Advocate» και να αναλάβει ακτιβιστική δράση για τα δικαιώματα των ομοφυλόφιλων. Με αφορμή αυτό το γεγονός, η Τσάστιτι, ήρθε ξανά σε επαφή με τη Σερ, που πλέον θεωρούσε πως ήταν πρότυπο για όλους τους ομοφυλόφιλους». Για τον πατέρα της, Σόνι, που την περίοδο εκείνη ήταν μέλος του Κογκρέσου με το κόμμα των ρεπουμπλικάνων, η Τσάστιτι ανέφερε: «Ο πατέρας μου με δέχτηκε αλλά ο πολιτικός του κύκλος όχι, δεν του μίλησα μέχρι το θάνατό του ξανά. Ήμουν πολύ θυμωμένη».

από το yupi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

News & Media Blogs - Blog Catalog Blog DirectoryCurrent Events & News Blogs - Blog Rankings Entertainment blogsblogarama - the blog directoryBlog Flux DirectoryOn our way to 1,000,000 rss feeds - millionrss.comBlogger Trick