twitter
    http://www.papagalaki.tk
test

10 Ιουνίου 2009

Σημαντική διαφορά με Γιασικεβίτσιους

Αρνητική τροπή παίρνει το θέμα της παραμονής του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους στον Παναθηναϊκό. Μετά την εισήγηση του Ζέλικο Ομπράντοβιτς για την παραμονή του Λιθουανού γκαρντ, πραγματοποιήθηκε συνάντηση με τον ατζέντη του, Μαουρίτσιο Μπαλντούτσι, ωστόσο παρουσιάστηκε διαφορά ανάμεσα στην προσφορά των «πρασίνων» και τις απαιτήσεις του «Σάρας».

Στον παίκτη προτάθηκε μονοετές συμβόλαιο με απολαβές 1,8 εκατ. ευρώ, ωστόσο η πλευρά του παίκτηζήτησε κλειστό διετές συμβόλαιο με κάτι περισσότερο από 2 εκατ. ευρώ το χρόνο. Οι «πράσινοι» αντιπρότειναν συμβόλαιο 1+1 αυξάνοντας την οικονομική προσφορά στον Γιασικεβίτσιους, ωστόσο ούτε σε αυτή την πρόταση, που ήταν και η τελική των πρωταθλητών Ελλάδας και Ευρώπης, συναίνεσε ο Λιθουανός γκαρντ.

Πλέον είναι στο χέρι του ίδιου του παίκτη αν θα πει το «ναι» ή θα επιλέξει να συνεχίσει αλλού την καριέρα του. Προτάσεις έχει (υπάρχουν φήμες για Μακάμπι Τελ Αβίβ και Μπαρτσελόνα) και δεν αποκλείεται να προκύψει κάποια και από την πλευρά του Ολυμπιακού.
από την sport-fm

Δεν υπάρχουν σχόλια:

News & Media Blogs - Blog Catalog Blog DirectoryCurrent Events & News Blogs - Blog Rankings Entertainment blogsblogarama - the blog directoryBlog Flux DirectoryOn our way to 1,000,000 rss feeds - millionrss.comBlogger Trick