twitter
    http://www.papagalaki.tk
test

11 Ιουνίου 2009

Η Kelly Brooke και...μια φίλη της


Η Κέλι Μπρουκ είναι μια αρκετά διάσημη Βρετανίδα ηθοποιός. Αλλά όχι χάρη στις ταινίες της. Αυτό που κάνει την Κέλι διάσημη είναι το πόσο και πώς τιμάει το μπικίνι. Του δίνει και καταλαβαίνει, κάνει κεφάλια να γυρνάνε και μάτια να γουρλώνουν.
Μάλλον, αυτό διέκριναν ο Τζέισον Στάθαμ και ο Μπίλι Ζέιν (και οι δύο πρώην της όμορφης Βρετανίδας). Και αυτή, έπειτα από απανωτές DVD ταινίες και εμφανίσεις σε μεγάλες σειρές («Σούπερμαν, Τα χρόνια της Νιότης»), έκλεισε για να παίξει σε μια 3D ταινία ονόματι «Πιράνχας», με τη Ράιλι Στιλ στο πλευρό της, γνωστή Αγγλίδα πρωταγωνίστρια αισθησιακών ταινιών. Μιλάμε για υπερπαραγωγή.Και επειδή στα γυρίσματα τα κορίτσια καλοπερνάνε, δες πόσο ωραία τα πάνε μεταξύ τους μια ξανθιά και μια μελαχρινή φορώντας μπικίνι. Και για να μη βιαστείς να υποτιμήσεις την ταινία, σου λέω ότι παίζει και ο Ρίτσαρντ Ντρέιφους - μάλλον τον πήραν γιατί έχει προϋπηρεσία στην αντιμετώπιση σατανικών ψαριών από το «Σαγόνια του Καρχαρία».



από το yupi

Δεν υπάρχουν σχόλια:

News & Media Blogs - Blog Catalog Blog DirectoryCurrent Events & News Blogs - Blog Rankings Entertainment blogsblogarama - the blog directoryBlog Flux DirectoryOn our way to 1,000,000 rss feeds - millionrss.comBlogger Trick