twitter
    http://www.papagalaki.tk
test

23 Ιουνίου 2009

Απαγχονισμένος βρέθηκε γνωστός επιχειρηματίαςαπό τα Γιάννενα


Απαγχονισμένος, μέσα στο γκαράζ του σπιτιού του, βρέθηκε τα ξημερώματα της Δευτέρας γνωστός επιχειρηματίας των Ιωαννίνων.

Το θύμα είχε ξαπλώσει να κοιμηθεί, για άγνωστο όμως λόγο έφυγε από το σπίτι του περίπου στη 1 μετά τα μεσάνυχτα, χωρίς να τον αντιληφθεί η σύζυγός του.

Όταν εκείνη συνειδητοποίησε ότι ο άνδρας της δεν κοιμόταν στο πλάι της, άρχισε να τον αναζητά. Αφού έψαξε όλους τους χώρους του σπιτιού, τον βρήκε μέσα στο γκαράζ, κρεμασμένο με την ζώνη από το μπουρνούζι του.

Σύμφωνα με την Αστυνομία δεν προκύπτουν ενδείξεις εγκληματικής ενέργειας και όλα «δείχνουν» ότι πρόκειται για αυτοκτονία. Μέχρι στιγμής, όμως, δεν έχει βρεθεί σημείωμα στο οποίο ο 53χρονος να αναφέρει τους λόγους που τον οδήγησαν στο απονενοημένο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, που ωστόσο τις διαψεύδουν κύκλοι από το περιβάλλον του θανόντος, ο επιχειρηματίας αντιμετώπιζε οικονομικά προβλήματα.
Zougla

2 σχόλια:

D.Angel είπε...

Θα δούμε και θα ακούσουμε πολλά τέτοια!Ο κόσμος εχει φρικάρει!την καλησπέρα μου!

papagalaki είπε...

Φοβάμαι πως έχεις απόλυτο δίκιο...
Είναι τέτοια η πίεση που δέχεται ο καθένας που δεν ξέρεις αν μπορεί να την αντέξει...

News & Media Blogs - Blog Catalog Blog DirectoryCurrent Events & News Blogs - Blog Rankings Entertainment blogsblogarama - the blog directoryBlog Flux DirectoryOn our way to 1,000,000 rss feeds - millionrss.comBlogger Trick