twitter
    http://www.papagalaki.tk
test

22 Ιουνίου 2009

Σεξ, ναρκωτικά και πληρωμένα όργια στη βίλα Μπερλουσκόνι


Σαν να μην έφταναν οι μέχρι τώρα αποκαλύψεις γύρω από τα καυτά πάρτι και τις πληρωμένες επισκέψεις γυναικών στις κατοικίες του Σίλβιο Μπερλουσκόνι, οι έρευνες έφεραν στο φως αποκαλύψεις σχετικά με διακίνηση κοκαΐνης από υπάλληλο του επιχειρηματία που φέρεται να μεσολαβούσε για τις ερωτικές… αγορές του Ιταλού πρωθυπουργού.

Οπως αποδεικνύεται, ο επιχειρηματίας Τζαμπάολο Ταραντίνι νοίκιαζε σε κοντινή απόσταση από τη Βίλα Τσερτόζα του Μπερλουσκόνι μία άλλη πολυτελή βίλα, προς 100.000 ευρώ το μήνα! Στη λεγόμενη Βίλα Καπριτσόλι προσελήφθη τον Ιούνιο του 2008 ο 40χρονος Αλεσάντρο Μαναβίνι από το Λέτσε, ως προσωπικός σοφέρ του επιχειρηματία. Πριν από ένα μήνα όμως, ο Μαναβίνι ανακρίθηκε ως ύποπτος για κατοχή και διακίνηση κοκαΐνης, έπειτα από στοιχεία που προέκυψαν από τις καταγεγραμμένες τηλεφωνικές συνομιλίες του Ταραντίνι.Την ίδια στιγμή, από τις τηλεφωνικές υποκλοπές αλλά και από τις μαρτυρίες ήρθαν στο φως τρία νέα ονόματα γυναικών: Αντζελα Σότσιο, Ελβίρα Σαβίνο και Σαμπίνα Μπέγκαν. Ακόμα δεν έχει διευκρινιστεί η ακριβής εμπλοκή τους στο σκάνδαλο. Αξίζει, ωστόσο, να σημειωθεί ότι η Σότσιο είχε φωτογραφηθεί από τον γνωστό πλέον φωτογράφο Αντονέλο Τσαπαντού να κάθεται στα πόδια του Μπερλουσκόνι στη Βίλα Τσερτόζα, ενώ η Μπέγκαν είχε γίνει γνωστή ως η «βασίλισσα μέλισσα» του πρωθυπουργού και είχε κάνει τατουάζ τα αρχικά «S.Β.» στο σώμα της για τον «άντρα που της άλλαξε τη ζωή», όπως είχε πει η ίδια.

Τη ζωή ίσως όχι, αλλά την... κοσμηματοθήκη σίγουρα άλλαξε ο Ιταλός πρωθυπουργός σε δύο από τις κοπέλες που επισκέφτηκαν την κατοικία του στη Ρώμη. Μιλώντας στην εφημερίδα «La Repubblica», η ήδη γνωστή Μπάρμπαρα Μοντερεάλε και μία ακόμη γυναίκα, που προτίμησε να αναφέρεται ως Λ., αποκάλυψαν ότι στις επισκέψεις τους στο Παλάτσο Γκρατσιόλι ο Καβαλιέρε τούύς δώρισε εντυπωσιακά κοσμήματα. Η Μοντερεάλε μάλιστα φωτογραφήθηκε με μερικά από τα αστραφτερά περιδέραια, δαχτυλίδια, βραχιόλια και μενταγιόν που της χάρισε ο Καβαλιέρε.

Η Λ., από την άλλη μεριά, η οποία δήλωσε ότι στο Παλάτσο Γκρατσιόλι την προσκάλεσε ο Ταραντίνι, αλλά χωρίς να της προσφέρει χρηματικό αντάλλαγμα, αποκάλυψε ότι ο Ιταλός πρωθυπουργός της χάρισε πέραν των κοσμημάτων, μικρά αγαλματίδια μονομάχων τα οποία κοσμούσαν ένα πέτρινο μοντέλο του Κολοσσαίου που έχει στην κατοικία του.


«Περίμενέ με στο μεγάλο κρεβάτι»

Πιο καυτά, ωστόσο, είναι τα στοιχεία που προκύπτουν από τις κασέτες που κατέθεσε η Πατρίτσια Ντ’ Αντάριο στις αρχές. Στις ηχογραφημένες συνομιλίες της με τον Μπερλουσκόνι μέσα στο Παλάτσο Γκρατσιόλι ο Ιταλός πρωθυπουργός ακούγεται να ζητάει από την 31χρονη να τον περιμένει στο «μεγάλο κρεβάτι», όσο εκείνος θα απουσιάζει για να κάνει ένα ντους και να φορέσει το μπουρνούζι του! Στην ίδια κασέτα, η οποία ηχογραφήθηκε στις 4 Νοεμβρίου του 2008, ημέρα εκλογής του Ομπάμα, το προσωπικό ακούγεται να ενημερώνει τον Καβαλιέρε ότι πρέπει να ετοιμαστεί για την επίσημη βραδιά που είχε διοργανώσει επ’ αφορμή των εκλογών το Ιδρυμα Ιταλία - ΗΠΑ, στην οποία τελικά ο Μπερλουσκόνι δεν παρευρέθηκε ποτέ, αφού ήταν… απασχολημένος.

Σε ηχογράφηση της επόμενης μέρας ο Ιταλός πρωθυπουργός ακούγεται να καλεί την Ντ’ Αντάριο για να τη ρωτήσει τι κάνει και όταν εκείνη του απαντάει «είμαι λίγο βραχνιασμένη», ο Καβαλιέρε λέει ειρωνικά: «Μα, γιατί; Χτες το βράδυ δεν άκουσα φωνές!» Στις κασέτες υπάρχουν και καταγεγραμμένες συνομιλίες της 31χρονης με τον επιχειρηματία Τζαμπάολο Ταραντίνι, ο οποίος της επισημαίνει ότι ο πρωθυπουργός θέλει να τη δει ξανά!


Πουλάει (;) τη ροζ βίλα

Παρά το γεγονός όμως ότι τόσο ο ιταλικός όσο και ο διεθνής Τύπος έχουν γεμίσει με αποκαλύψεις-σοκ για την προσωπική ζωή του Ιταλού πρωθυπουργού, ο ίδιος αρνήθηκε να κάνει δηλώσεις στη συνέντευξη Τύπου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής. «Μόνο ερωτήσεις για διεθνή θέματα… όχι για βλακείες» είπε χαρακτηριστικά στους δημοσιογράφους, ενώ στα γιουχαΐσματα που άκουσε στο Μιλάνο από προσκείμενους σε κοινωνικά κέντρα, αντέδρασε απαντώντας: «Είστε φτωχοί κομμουνιστές και αναλφάβητοι της ελευθερίας».
Λέγεται, ωστόσο, ότι ο Καβαλιέρε έχει αρχίσει να σκέφτεται σοβαρά το ενδεχόμενο πώλησης της Βίλα Τσερτόζα, αφού τον ενοχλεί το γεγονός ότι έχει παραβιαστεί από φωτογράφους.

Την ίδια στιγμή, πάντως, ανεξάρτητη αρχή απαγόρευσε τη δημοσίευση και άλλων φωτογραφιών από το εσωτερικό της.
Espresso News

Δεν υπάρχουν σχόλια:

News & Media Blogs - Blog Catalog Blog DirectoryCurrent Events & News Blogs - Blog Rankings Entertainment blogsblogarama - the blog directoryBlog Flux DirectoryOn our way to 1,000,000 rss feeds - millionrss.comBlogger Trick