twitter
    http://www.papagalaki.tk
test

23 Ιουνίου 2009

Έκλεισε στον ΠΑΟ ο Κατσουράνης


Το καλοκαίρι του 2002 έκανε το δρομολόγιο Πάτρα-Αθήνα για λογαριασμό της ΑΕΚ. Επτά χρόνια αργότερα, όμως, ο Κώστας Κατσουράνης θα κάνει το Λισσαβώνα-Παιανία για χάρη της ομάδας που είχε στην καρδιά του από μικρό παιδί. Τον Παναθηναϊκό! Οι «πράσινοι» σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr τα βρήκαν σε όλα με την Μπενφίκα και την ΑΕΚ και ο «Κατσούρ» θα είναι παρών στην πρώτη προπόνηση την Πέμπτη. Πως βρέθηκε η «χρυσή τομή».


Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Όπως σας έχουμε αναφέρει εδώ και καιρό ο Παναθηναϊκός είχε συμφωνήσει σε όλα με τον Κώστα Κατσουράνη ενώ είχε βρει και την λύση για την αποδέσμευση του από την Μπενφίκα.Το θέμα, όμως, βγήκε πιο νωρίς από ότι έπρεπε στην δημοσιότητα, η ΑΕΚ προσπάθησε να διαφυλάξει τα συμφέροντα της, μιας και υπήρχε ειδική ρήτρα στο συμβόλαιο του διεθνή μέσου που υποχρεώνει όποιον από τους «αιωνίους» ήθελε να τον αποκτήσει να καταβάλλει 5 εκ. ευρώ στην «Ένωση».

Το θέμα έδειχνε να κολλάει αλλά αργά χθες το βράδυ οι τρεις πλευρές τα βρήκαν σε όλα.

Έκλεισε και τυπικά

Σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr ο Παναθηναϊκός συμφώνησε με τους «αετούς» της Λισαββώνης στα 2,5 εκ. ευρώ ενώ το βράδυ της Δευτέρας βρέθηκε η λύση με την ΑΕΚ. Οι «πράσινοι» θα καταβάλουν 900.000 στους «κιτρινόμαυρους» που με αυτό το ποσό θα προχωρήσουν ουσιαστικά την απόκτηση του Μάκου.

Έτσι, λοιπόν, ο «Κατσούρ» θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις μέσα στο επόμενο διήμερο και αναμένεται την Πέμπτη να δώσει το παρών στην Παιανία στην πρώτη συγκέντρωση για την νέα αγωνιστική περίοδο.

Παντοδύναμος στον άξονα

Με την κίνηση αυτή ο Παναθηναϊκός ανεβάζει επίπεδο την μεσαία του γραμμή ενώ προσθέτει στην ομάδα ένα «πολυεργαλείο» όπως είναι ο Κατσουράνης. Εξάλλου, ο διεθνής μέσος μπορεί να δώσει αρκετές λύσεις τόσο ανασταλτικά όσο και δημιουργικά.

Παράλληλα, δεν είναι κάποιος παίκτης της... σειράς. Μιλάμε για τον κορυφαίο παίκτη της Μπενφίκα το 2009 και ένας από τους κορυφαίους Έλληνες παίκτες αυτή την στιγμή που μπορεί να κάνει την διαφορά και προσθέτει ποιότητα στο ρόστερ του «τριφυλλιού».
Νίκος Αθανασίου
Διαβάστε επίσης
gazzetta

1 σχόλιο:

indianbet είπε...

τελειος ο προγραματισμος του Αντωνιου με ,ΜΑΤΟΣ,ΖΙΛΜΠΕΡΤΟ,ΚΑΡΑΓΚΟΥΝΗ,ΛΕΟΝΤΙΟΥ,ΜΑΤΟΣ,ΝΙΝΗ,ΚΛΕΙΤΟΝ,ΙΒΑΝΣΙΤς,ΣΙΜΑΟ,ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΠΟΥΛΟ,πηρε χαφ μπραβο μεγαλε......

News & Media Blogs - Blog Catalog Blog DirectoryCurrent Events & News Blogs - Blog Rankings Entertainment blogsblogarama - the blog directoryBlog Flux DirectoryOn our way to 1,000,000 rss feeds - millionrss.comBlogger Trick