twitter
    http://www.papagalaki.tk
test

22 Ιουνίου 2009

Γρηγόρης Αρναούτογλου - Δεν έχει υπογραψει ακόμα με το MEGA


Εδώ και λίγες μέρες κυκλοφορεί μία είδηση που θέλει τον Γρηγόρη Αρναούτογλου να έχει ανανεώσει για δύο χρόνια το συμβόλαιό του με το Mega.


Οι φήμες μάλιστα λένε πως ο Γρηγόρης έχει ήδη αποφασίσει να αποχωρήσει από την πρωινή ζώνη και πως θα επιστρέψει στηντηλεόραση στις αρχές του 2010 με ένα βραδινό show. Το yupi επικοινώνησε με στενό συνεργάτη του Γρηγόρη : "Ακόμα δεν έχει υπογράψει συμβόλαιο" δηλώνει κατηγορηματικά. " Βρίσκεται σε συζητήσεις με το κανάλι, αλλά τίποτα δεν έχει κριθεί ακόμα. Δεν είναι ακόμα σίγουρο ότι θα φύγει από το πρωινό. Έχει μιλήσει για ένα βραδινό show αλλά όλα είναι ακόμα ρευστά. Πρόθεσή του είναι να παραμείνει στο Mega, αλλά ο ίδιος σκέφτεται να λείψει για μερικούς μήνες. Οριστικές αποφάσεις πάντως θα παρθούν μέσα στις επόμενες δυο εβδομάδες".
yupi

Δεν υπάρχουν σχόλια:

News & Media Blogs - Blog Catalog Blog DirectoryCurrent Events & News Blogs - Blog Rankings Entertainment blogsblogarama - the blog directoryBlog Flux DirectoryOn our way to 1,000,000 rss feeds - millionrss.comBlogger Trick