twitter
    http://www.papagalaki.tk
test

27 Ιουλίου 2009

Τίποτα δεν άφησε στο Ryan O'Neal η Farah Fawcett


πορεί μέχρι την τελευταία στιγμή της ζωής της να ήταν στο προσκεφάλι της, αλλά φαίνεται ότι αυτό δεν ήταν αρκετό για την εκλιπούσα Farrah Fawcett, η οποία δεν άφησε τίποτα στον Ryan O’Neal.

Ωστόσο, κληροδότησε όλη την περιουσία της, ύψους 3,65 εκατομμυρίων λιρών, στο μονάκριβο γιο της, Redmond. Ο ξανθιά ηθοποιός, που πέθανε σε ηλικία 62 ετών στις 25 Ιουνίου από καρκίνο, έγραψε την διαθήκη της το 2007, αφότου έμαθε ότι η ασθένεια είχε προχωρήσει.

Η Farrah Fawcett είχε 15χρονη σχέση με τον Ryan O’ Neal, που έληξε το 1997. Σε αυτό το διάστημα απέκτησαν το γιο τους, Redmond, που κατά καιρούς έχει μπλεξίματα με τις Αρχές λόγω της εξάρτησής του από τα ναρκωτικά. Το ζευγάρι επανασυνδέθηκε το 2006.

Πάντως ο 24χρονος γιος της εκλιπούσας, δε θα μπορεί να λάβει όλο το ποσό μονομιάς, καθώς η μητέρα του όρισε δύο διαχειριστές, οι οποίοι θα του δίνουν μηνιαίο μισθό καθώς και χρήματα για να αγοράσει το δικό του σπίτι.
Zougla

Δεν υπάρχουν σχόλια:

News & Media Blogs - Blog Catalog Blog DirectoryCurrent Events & News Blogs - Blog Rankings Entertainment blogsblogarama - the blog directoryBlog Flux DirectoryOn our way to 1,000,000 rss feeds - millionrss.comBlogger Trick