twitter
    http://www.papagalaki.tk
test

12 Ιουλίου 2009

Νάντια Μπουλέ - Γρηγόρης Αρναούτογλου : Σαββατοκύριακο στην Πάτμο

Αχώριστοι είναι πλέον ο Γρηγόρης Αρνα­ούτογλου και η Νάντια Μπουλέ, που συ­μπλήρωσαν πέντε μήνες σχέσης. Τώρα που ο «Όμορφος Κόσμος το Πρωί» ολοκληρώθηκε, οι δυο τους έχουν την ευκαιρία να κάνουν μικρές αποδράσεις και να ζουν τον έρωτά τους χωρίς επαγγελματικές υποχρεώσεις.
Το προηγούμενο Σαββατοκύριακο ταξίδεψαν στην Πάτμο και παρευρέθηκαν στο Φεστιβάλ Γεύσης και Παράδοσης. Το πρωί της Κυριακής ο Γρηγόρης και η Νάντια επισκέφτηκαν το μοναστήρι του Αγίου Ιωάννη και τη Σπηλιά της Αποκάλυψης. «Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Γρηγόρης επισκέπτεται την Πάτμο. Έχει κάνει καλοκαιρινές και πασχαλινές διακοπές στο νησί με τον Αντώνη Κανάκη και τον Σωτήρη Καλυβάτση» λέει πρόσωπο του φιλικού του περιβάλλοντος.



Το μεσημέρι ο Γρηγόρης και η Νάντια περπάτη­σαν στα σοκάκια του νησιού και γευμάτισαν σε ένα γραφικό ταβερνάκι, όπου προτίμησαν να δοκιμά­σουν ψαρομεζέδες. Το απόγευμα παρευρέθηκαν στο φεστιβάλ, όπου είχαν την ευκαιρία να συναντη­θούν με τον παρουσιαστή του «Μένουμε Ελλάδα», Γιώργο Αμυρά, ενώ το ίδιο βράδυ επέστρεψαν στην Αθήνα.
yupi

Δεν υπάρχουν σχόλια:

News & Media Blogs - Blog Catalog Blog DirectoryCurrent Events & News Blogs - Blog Rankings Entertainment blogsblogarama - the blog directoryBlog Flux DirectoryOn our way to 1,000,000 rss feeds - millionrss.comBlogger Trick