twitter
    http://www.papagalaki.tk
test

23 Ιουλίου 2009

Η Νταϊάνα Ιγροπούλου...δροσίζεται στην παραλία


Δείτε τις φωτογραφίες...

H Νταϊάνα είπε να ξεφύγει λίγο από τα φλας της δημοσιότητας (λέμε τώρα), και να πάει στη θάλασσα για ένα καλοκαιρινό μπανάκι. Μάλλον γι' αυτό δεν την είδαμε στις κοσμικές εκδηλώσεις και events που έλαβαν χώρα τα τελευταία βράδια. Τη βλέπουμε τώρα αλλού, με λιγότερα ρούχα και καλύτερο φως.
Με το γλυκό της μαγιουδάκι αράζει μόνη της (γιατί;) στην παραλία, πλατσουρίζει και απολαμβάνει τον ήλιο και την άδειά της από τις πασαρέλες και τις φωτογραφήσεις. Εξάλλου, ό,τι είχε να πει το είπε στο πρόσφατο εξώφυλλό της στο «Esquire».
Αν και τελικά μετάνιωσε που πήγε στο διαγωνισμό ομορφιάς του ΑΝΤ1, εμείς δεν μετανιώνουμε ούτε που πήγε, ούτε που διαθέτει τόσο τσαγανό και όρεξη για δουλειά. Σύντομα φαντάζομαι θα την ξαναδείς φωτογραφημένη πιο σέξι από ποτέ. Θα είναι σίγουρα και μαυρισμένη έπειτα από τόσα μπάνια.
yupi





2 σχόλια:

Bitch είπε...

τωρα ποιος νοιαζεται γι'αυτην . αλλα πραγματα πρεπει να μας απασχολουν αυτη τη στιγμη!

papagalaki είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
News & Media Blogs - Blog Catalog Blog DirectoryCurrent Events & News Blogs - Blog Rankings Entertainment blogsblogarama - the blog directoryBlog Flux DirectoryOn our way to 1,000,000 rss feeds - millionrss.comBlogger Trick