twitter
    http://www.papagalaki.tk
test

29 Ιουλίου 2009

Συνελήφθη και η κόρη του δολοφονηθέντος από τα Γρεβενά

Μια εβδομάδα μετά την προφυλάκιση της μητέρας της για τη δολοφονία του πατέρα της, πριν ένα χρόνο στο Δοτσικό Γρεβενών, χθες, εμφανίστηκε αυτοβούλως στην Ασφάλεια Γρεβενών η 20χρονη κόρη του ζευγαριού.

Συνοδεία του δικηγόρου της, η 20χρονη συνελήφθη, αφού εκκρεμούσε εις βάρος της ένταλμα σύλληψης, οδηγήθηκε στην ανακρίτρια και μετά την απολογία της αφέθηκε ελεύθερη χωρίς περιοριστικούς όρους.

Η κόρη του Ζήση Σιώζου και ο 18χρονος αδελφός της, φιλοξενούνται σε σπίτι οικείων τους, στην πόλη των Γρεβενών. κόρη του Ζήση Σιώζου και ο 18χρονος αδελφός της, φιλοξενούνται σε σπίτι οικείων τους, στην πόλη των Γρεβενών.

Ο γιος του δολοφονηθέντος, αντιμετωπίζει την κατηγορία της άμεσης συνέργιας σε φόνο, αλλά αφέθηκε ελεύθερος με τον περιοριστικό όρο της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα.
Zougla

Δεν υπάρχουν σχόλια:

News & Media Blogs - Blog Catalog Blog DirectoryCurrent Events & News Blogs - Blog Rankings Entertainment blogsblogarama - the blog directoryBlog Flux DirectoryOn our way to 1,000,000 rss feeds - millionrss.comBlogger Trick