twitter
    http://www.papagalaki.tk
test

14 Σεπτεμβρίου 2010

Πέθανε από ανακοπή μία μέρα πριν το ραντεβού

Η 37χρονη Πολυξένη Ρούλια, που πέθανε από ανακοπή καρδιάς ενώ χόρευε κατά την διάρκεια ενός γαμήλιου γλεντιού τα ξημερώματα της περασμένης Κυριακής, ενδεχομένως και να ζούσε, αν το Ι.Κ.Α. της Πάτρας την είχε δεχτεί εγκαίρως.

Η άτυχη κοπέλα, κάτοικος της Πάτρας και υπάλληλος στο καζίνο Λουτρακίου, το τελευταίο διάστημα υπέφερε από λιποθυμικά επεισόδια. Την Παρασκευή η καρδιολόγος της την διαβεβαίωσε ότι προφανώς δεν έχει τίποτα το σοβαρό και θα ήταν καλό να φάει αλάτι…

Η Πολυξένη είχε προσπαθήσει να κλείσει ραντεβού στο Ι.Κ.Α. Πάτρας, προκειμένου να υποβληθεί σε μια σειρά εξετάσεων, καθώς δεν είχε την οικονομική δυνατότητα να επισκεφθεί ιδιωτικό νοσηλευτικό κέντρο.

Το ραντεβού με την καρδιολόγο είχε οριστεί για σήμερα… όμως ήταν πλέον ανεπανόρθωτα αργά για τη νέα αυτή η γυναίκα. Ξεψύχησε στα χέρια των φίλων της. Σήμερα στην κηδεία της όλοι μονολογούσαν… «όπου φτωχός και η μοίρα του».

Με πληροφορίες από: thebest.gr
Zougla

Δεν υπάρχουν σχόλια:

News & Media Blogs - Blog Catalog Blog DirectoryCurrent Events & News Blogs - Blog Rankings Entertainment blogsblogarama - the blog directoryBlog Flux DirectoryOn our way to 1,000,000 rss feeds - millionrss.comBlogger Trick