twitter
    http://www.papagalaki.tk
test

26 Ιουλίου 2009

Κρίσιμη αλλά σταθερή η κατάσταση του Felipe Massa


Ο Φελίπε Μάσα, ο οποίος υποβλήθηκε σε επιτυχημένη χειρουργική επέμβαση στο κεφάλι, νοσηλεύεται σε φαρμακολογική καταστολή στην μονάδα εντατικής θεραπείας του νοσοκομείου Honvend και η κατάστασή του κρίνεται σοβαρή, αλλά και σταθερή.

Σύγχυση έχουν προκαλέσει τα ιατρικά ανακοινωθέντα!

Οι Dr. Peter Bazsi και Dr. Zsiros Lajos είχαν αναφέρει, μέσω του δικού τους ιατρικού ανακοινωθέντος, λίγο πριν τις 24:00 (ώρα Ελλάδος), πως υπήρχε κίνδυνος ακόμα και για τη ζωή του.

«Στις 15:20 μεταφέρθηκε στην μονάδα εντατικής θεραπείας. Αποφασίστηκε η άμεση επέμβαση, που ολοκληρώθηκε σε μία ώρα. Η κατάστασή του κρίνεται σοβαρή, επικίνδυνη για τη ζωή του, αλλά σταθερή. Επί του παρόντος, βρίσκεται σε ολική αναισθησία και η αναπνοή του υποστηρίζεται μηχανικά».

ΝΕΟ ΙΑΤΡΙΚΟ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΕΝ

Σύγχυση προκλήθηκε με το παραπάνω ιατρικό ανακοινωθέν του Φελίπε Μάσα, που έκανε λόγω, ακόμα και για κίνδυνο της ζωής του.

Λίγη ώρα μετά, το Υπουργείο Αμύνης της Ουγγαρίας, στο οποίο υπάγεται το νοσοκομείο της Βουδαπέστης, εξέδωσε νέο ιατρικό ανακοινωθέν, λέγοντας πως η κατάσταση του 28χρονου πιλότου κρίνεται σταθερή.

«Ο Felipe Massa βρίσκεται στην εντατική μονάδα θεραπείας και η κατάστασή του χαρακτηρίζεται σταθερή και ικανοποιητική».

Από εκεί και πέρα, αξίζει να αναφέρουμε πως το αντικείμενο που χτύπησε τον Μάσα στο κεφάλι ήταν ένα μεταλλικό ελατήριο (βάρος 800gr, από το μονοθέσιο του Μπαρικέλο), ενώ εκείνη την ώρα ο Βραζιλιάνος έτρεχε με 190 χιλιόμετρα την ώρα.

Επιμέλεια: Άγγελος Ζάχος
sport-fm

Δεν υπάρχουν σχόλια:

News & Media Blogs - Blog Catalog Blog DirectoryCurrent Events & News Blogs - Blog Rankings Entertainment blogsblogarama - the blog directoryBlog Flux DirectoryOn our way to 1,000,000 rss feeds - millionrss.comBlogger Trick