twitter
    http://www.papagalaki.tk
test

30 Ιουλίου 2009

Επιστρέφει ο Σουμάχερ στην Formula 1


Είδηση «βόμβα» στην Φόρμουλα Ένα, στις πίστες της οποίας επιστρέφει ο Μίχαελ Σουμάχερ, ως αντικαταστάτης του Φελίπε Μάσα που τραυματίστηκε σοβαρά στο κεφάλι στο γκραν πρι της Ουγγαρίας.

Η ιστοσελίδα της Γερμανικής εφημερίδας «Bild» ανέφερε ότι ο επτάκις παγκόσμιος πρωταθλητής Μίχαελ Σουμάχερ θα βρίσκεται πίσω από το τιμόνι της Ferrari στο γκραν πρι της Βαλένθια ως αντικαταστάτης του Μάσα, η υγεία του οποίου βελτιώνεται καθημερινά, ωστόσο δεν είναι σε θέση να επιστρέψει στις πίστες.

Η ανακοίνωση της Ιταλικής ομάδας αναφέρει τα εξής:

«Η Ferrari σκοπεύει να αντικαταστήσει τον Φελίπε Μάσα με τον Μίχαελ Σουμάχερ για το διάστημα κατά το οποίο ο Βραζιλιάνος δεν θα είναι σε θέση να αγωνιστεί.

»Ο Μίχαελ Σουμάχερ έξέφρασε την επιθυμία να το κάνει αυτό και τις επόμενες ημέρες θα ακολουθήσει ειδικό πρόγραμμα προετοιμασίας μετά το τέλος του οποίου θα είναι πιθανό να επιβεβαιωθεί η συμμετοχή του στο πρωτάθλημα, αρχίζοντας από το Ευρωπαϊκό γκραν πρι στις 23 Αυγούστου».

Από την πλευρά του ο Σούμι επιβεβαίωσε την επιστροφή του τονίζοντας στην προσωπική ιστοσελίδα του:«Το πιο σημαντικό πράγμα πρώτα: Ευτυχώς, τα νέα από τον Felpie είναι πάρα πολύ θετικά. Του εύχομαι, λοιπόν, τα καλύτερα και πάλι.

»Το απόγευμα συζήτησα με τους Stefano Domenicali και Luca di Montezemolo και αποφασίσαμε από κοινού να προετοιμαστώ ώστε να αντικαταστήσω τον Felipe. Αν και απουσιάζω από τη Formula 1 για πολύ καιρό, αφού ολοκλήρωσα την καριέρα μου, έχω αφοσιωθεί στην ομάδα και αυτή η ατυχής περίσταση δεν μπορεί να παραγνωριστεί.

»Ως αθλητής, πραγματικά αδημονώ για αυτήν την πρόκληση», τονίζει ο 40χρονος Σούμι .
ΤΑ ΝΕΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

News & Media Blogs - Blog Catalog Blog DirectoryCurrent Events & News Blogs - Blog Rankings Entertainment blogsblogarama - the blog directoryBlog Flux DirectoryOn our way to 1,000,000 rss feeds - millionrss.comBlogger Trick