twitter
    http://www.papagalaki.tk
test

26 Ιουλίου 2009

"H Αλίκη στην Χώρα των Θαυμάτων" στον κινηματογράφο - Δείτε το trailer της ταινίας


Ένα από τα πιο αγαπημένα παραμύθια «Η Αλίκη στην χώρα των θαυμάτων» ζωντανεύει στην μεγάλη οθόνη, σε μία εντυπωσιακή Χολιγουντιανή υπερπαραγωγή. Μάλιστα στην φιλόδοξη ταινία που σκηνοθετεί ο Τιμ Μπάρτον, πρωταγωνιστεί μία πλειάδα αστέρων, όπως ο Τζόνι Ντεπ και η Αν Χάθαγουεϊ. Η 19χρονη πλέον Αλίκη, Μία Βαζικόφσκα, δραπετεύει από μια βικτοριανή χοροεσπερίδα και επιστρέφει στη χώρα των θαυμάτων, για να βρει το πραγματικό της πεπρωμένο και να δώσει ένα τέλος στην σκοτεινή κυριαρχία της Κόκκινης Βασίλισσας.

Από μία τρύπα λαγού καταλήγει σε έναν φανταστικό κόσμο, που κατοικείται από περίεργα ανθρωπόμορφα πλάσματα. Δανεισμένοι από τη συνέχεια της κλασικής ιστορίας «Μέσα από τον σπασμένο καθρέφτη», οι χαρισματικοί ήρωες του Λιούις Κάρολ θα εμφανιστούν για πρώτη φορά με πρωτοποριακά τρισδιάστατα γραφικά. Ο Λευκός Κούνελος, ο Τυφλοπόντικας, ο Μεταξοσκώληκας και φυσικά ο Τρελοκαπελάς Τζόνι Ντεπ ανυπομονούν να ζωντανέψουν μέσα από το «σκοτεινό» βλέμμαου Τιμ Μπάρτον. Η Βρετανίδα Έλενα Μπόναμ Κάρτερ υποδύεται την Κόκκινη Βασίλισσα, ενώ τη Λευκή Βασίλισσα θα ενσαρκώσει η ηθοποιός Αν Χαθαγουέι.
ALPHA


Δεν υπάρχουν σχόλια:

News & Media Blogs - Blog Catalog Blog DirectoryCurrent Events & News Blogs - Blog Rankings Entertainment blogsblogarama - the blog directoryBlog Flux DirectoryOn our way to 1,000,000 rss feeds - millionrss.comBlogger Trick