twitter
    http://www.papagalaki.tk
test

26 Ιουλίου 2009

Ύποπτος για ανθρωποκτονία ο γιατρός του Michael Jackson


Έρευνα για ανθρωποκτονία εξ αμελείας διεξάγει η αστυνομία του Λος Άντζελες εις βάρος του προσωπικού γιατρού του Μάικλ Τζάκσον σε σχέση με τον θάνατο του τραγουδιστή. Πράκτορες κατέσχεσαν αντικείμενα από την κλινική του γιατρού Κόνραντ Μάρεϊ στο Χιούστον και από μια αποθήκη την οποία μίσθωνε.

Ο Μάρεϊ, 51 ετών, ήταν με τον Τζάκσον όταν εκείνος πέθανε και υπήρξε εξαρχής κεντρικό πρόσωπο στις έρευνες της αστυνομίας. Η αιφνιδιαστική έρευνα που έγινε στην κλινική του την Τετάρτη έδειξε πως οι αρχές επικεντρώνουν το ενδιαφέρον τους σ΄ αυτόν και τα δικαστικά έγγραφα που κατατέθηκαν την Πέμπτη τον κατονομάζουν ρητά ως στόχο των ερευνών. Σύμφωνα με τα έγγραφα αυτά, μεταξύ των ειδών που κατασχέθηκαν από την κλινική του Μάρεϊ είναι 27 ταμπλέτες του φαρμάκου φεντερμίνη που χρησιμοποιείται για απώλεια βάρους, μια ταμπλέτα του μυοχαλαρωτικού κλοναζεπάμ, δύο σκληροί δίσκοι υπολογιστών, ειδοποιήσεις από την εφορία και ένας κατάλογος διάθεσης ελεγχόμενων ουσιών.

Η ανακοίνωση. Η οικογένεια Τζάκσον δεν έχει κάνει καμιά δήλωση αφότου εκδόθηκε το ένταλμα έρευνας εις βάρος του γιατρού. Ο Μάρεϊ είναι καρδιολόγος και προσελήφθη ως προσωπικός γιατρός του Μάικλ Τζάκσον όχι πολύ καιρόπριν από τον θάνατο του τραγουδιστή. Βρισκόταν στη νοικιασμένη έπαυλη του Τζάκσον στο Λος Άντζελες όταν ο βασιλιάς της ποπ βρέθηκε αναίσθητος το πρωί της 25ης Ιουνίου και προσπάθησε χωρίς επιτυχία να τον επαναφέρει. Η επίσημη ανακοίνωση για τα αίτια του θανάτου του Τζάκσον δεν θα γίνει πριν από την ερχόμενη εβδομάδα, όταν η ιατροδικαστική υπηρεσία του Λος Άντζελες θα έχει ολοκληρώσει την τοξικολογική εξέταση.
ΤΑ ΝΕΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

News & Media Blogs - Blog Catalog Blog DirectoryCurrent Events & News Blogs - Blog Rankings Entertainment blogsblogarama - the blog directoryBlog Flux DirectoryOn our way to 1,000,000 rss feeds - millionrss.comBlogger Trick