twitter
    http://www.papagalaki.tk
test

23 Ιουλίου 2009

Αυτοκτόνησε λόγω του Iphone τέταρτης γενιάς!


Ένας Κινέζος άνδρας που εργαζόταν σε εργοστάσιο κατασκευής προϊόντων της Apple, αυτοκτόνησε μετά από απώλεια προτύπου iPhone τέταρτης γενιάς. Ο άνδρας είχε θεωρηθεί ύποπτος για την κλοπή του iPhone, ενώ είχε δηλώσει ότι ξυλοκοπήθηκε από το προσωπικό ασφαλείας του εργοστασίου.

Ο 25χρονος Σουν Ντανγιόνγκ πήδηξε την περασμένη εβδομάδα από ένα 12όροφο κτίριο.

Νωρίτερα είχε εκμυστηρευτεί σε φίλους του ότι ξυλοκοπήθηκε από το προσωπικό ασφαλείας της εταιρείας Foxconn, μιας από τις μεγαλύτερες κατασκευάστριες βιομηχανίες της Apple.

Μέρος της δουλειάς του ήταν να στέλνει τα πρότυπα iPhone στην Apple, μια διαδικασία Μέρος της δουλειάς του ήταν να στέλνει τα πρότυπα iPhone στην Apple, μια διαδικασία που συνήθως περιβάλλεται από άκρα μυστικότητα.

Στις 13 Ιουλίου, ο 25χρονος άνδρας ενημέρωσε την εταιρεία ότι ένα από τα 16 iPhones έλειπε. Αμέσως ξεκίνησε έρευνα για το συμβάν.

Αρκετοί εργαζόμενοι που συνδέονταν με τις κατηγορίες για ξυλοδαρμό του Σουν Ντανγιόνγκ τέθηκαν σε διαθεσιμότητα ή απολύθηκαν.

Τη θλίψη της για το συμβάν εξέφρασε η Apple. «Απαιτούμε από τους προμηθευτές μας να φέρονται σε όλους τους εργαζόμενους με αξιοπρέπεια και σεβασμό» δήλωσε εκπρόσωπος της εταιρείας στο Χονγκ Κονγκ.
nea

Δεν υπάρχουν σχόλια:

News & Media Blogs - Blog Catalog Blog DirectoryCurrent Events & News Blogs - Blog Rankings Entertainment blogsblogarama - the blog directoryBlog Flux DirectoryOn our way to 1,000,000 rss feeds - millionrss.comBlogger Trick