twitter
    http://www.papagalaki.tk
test

29 Ιουλίου 2009

Live: Σλόβαν - Ολυμπιακός 0-2 (Ημίχρονο)


Θεμέλια πρόκρισης από το πρώτο παιχνίδι με τη Σλόβαν Μπρατισλάβας για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League έχει βάλει ο Ολυμπιακός. Οι Πειραιώτες με γκολ του Αβραάμ Παπαδόπουλου στο πρώτο λεπτό και του Λεονάρντο στο 21ο προηγούνται ήδη με 2-0. Δείτε live την εξέλιξη του αγώνα μέσω του www.sport-fm.gr. Πολλές εκπλήξεις από τον Τιμούρ Κετσπάγια στην ενδεκάδα. Εκτός οι Γκαλέτι και Ντιόγο, βασικοί Λεονάρντο, Γιάννης Παπαδόπουλος και Κώστας Μήτρογλου.45' Λήξη του πρώτου ημιχρόνου χωρίς καθυστερήσεις.

44' Στην κόντρα ο Ολυμπιακός, σουτ του Ζαϊρί, αλλά αποκρούει ο Μπίτσικ.

43' Αδράνεια στην άμυνα του Ολυμπιακού, σουτ του Σαλάτα από πλάγια θέση, η μπάλα στο δεξί δοκάρι του Νικοπολίδη.

40' Καλό μακρινό σουτ από τον Χάλεναρ, μπλοκάρει ο Νικοπολίδης.

36' Μεγάλη ευκαιρία για το 3-0. Ο Ζαϊρί από μία κόντρα βγαίνει σε θέση για γκολ, αδειάζει τον προσωπικό του αντίπαλο, αλλά το πλασέ του με το αριστερό αποκρούει ο Μπίτσικ.

33' Κίτρινη κάρτα στον Ντόμπροτκα για φάουλ στον Λεονάρντο.

29' Όμορφη ενέργεια του Μήτρογλου από αριστερά, κάνει το γύρισμα μέσα στη μεγάλη περιοχή, αλλά το σουτ του Γιάννη Παπαδόπουλου περνά άουτ χωρίς να ανησυχήσει τον Μπίτσικ.

21' ΓΚΟΟΟΛ! Ο Ολυμπιακός διπλασιάζει τα τέρματά του με τον Λεονάρντο. Ο Μήτρογλου κάνει το γύρισμα στον Λεονάρντο από τα αριστερά και ο νεαρός Βραζιλιάνος με όμορφο σουτ κάνει το 2-0.

17' Ο Ολυμπιακός ελέγχει το ρυθμό του αγώνα και δεν απειλείται ουσιαστικά από τους Σλοβάκους.

10' Καλή ενέργεια του Ζαϊρί από δεξιά, αλλά η σέντρα του κόβεται σε κόρνερ. Μετά την εκτέλεση από τον Γ. Παπαδόπουλο, η μπάλα φτάνει στον Μήτρογλου, αλλά το σουτ του από τη γωνία της μικρής περιοχής σούταρε ψηλά άουτ.

1', ΓΚΟΟΟΛ! Ο Ολυμπιακός ανοίγει το σκορ από τα... αποδυτήρια, πριν καν συμπληρωθεί το πρώτο λεπτό. Κόρνερ από τον Ζαϊρί, ο Μήτρογλου δεν πιάνει καλά το σουτ, αλλά η μπάλα στρώνεται στον Αβραάμ Παπαδόπουλο που με κοντινή κεφαλιά σκοράρει.

1' Έναρξη του αγώνα. Με τις νέες ερυθρόλευκες εμφανίσεις παρατάσσεται ο Ολυμπιακός. Γαλάζιες φανέλες φορούν οι παίκτες της Σλόβαν. Περίπου 20.000 φίλαθλοι της Σλόβαν στις κερκίδες, σχεδόν 300 είναι οι οπαδοί του Ολυμπιακού.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Σλόβαν: Μπίτσικ, Σαλάτα, Ντόμπροτκα, Βαλάτσοβιτς, Χαλενάρ, Σλοβάκ, Πετράς, Μάσαρικ, Κοζάκ, Γκαούτσο, Ντοσουντίλ.

Ολυμπιακός: Νικοπολίδης, Αβραάμ Παπαδόπουλος, Μέλμπεργκ, Ζεβλάκοφ, Ραούλ Μπράβο, Λεντέσμα, Ντουντού, Ζαϊρί, Λεονάρντο, Γιάννης Παπαδόπουλος, Μήτρογλου.

Διαιτητής: Κλαούντιο Τσιρκέτα (Ελβετία)
Βοηθοί: Μανουέλ Ναβάρο, Τόμας Χάμπεγκερ (Ελβετία)

Λίγο πριν τη σέντρα

Πολλές εκπλήξεις επιφύλασσε ο Τιμούρ Κετσπάγια στην ενδεκάδα του Ολυμπιακού που θα αντιμετωπίσει στις 21:00 τη Σλόβαν Μπρατισλάβας στον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League. Ο Γεωργιανός τεχνικός επέλεξε να αφήσει εκτός ενδεκάδας τους Γκαλέτι και Ντιόγο δίνοντας φανέλα βασικού στους Λεονάρντο, Γιάννη Παπαδόπουλο και Κώστα Μήτρογλου.

Αναλυτικά η σύνθεση του Ολυμπιακού: Νικοπολίδης, Αβραάμ Παπαδόπουλος, Μέλμπεργκ, Ζεβλάκοφ, Ραούλ Μπράβο, Λεντέσμα, Ντουντού, Ζαϊρί, Λεονάρντο, Γιάννης Παπαδόπουλος, Μήτρογλου.

Στον πάγκο θα βρίσκονται οι Γκαλέτι, Ντιόγο, Πάρντο, Κυριάκος Παπαδόπουλος, Μαρέσκα και Σοϊλέδης, ενώ εκτός 18αδας έμειναν οι Κόβατς, Νικλητσιώτης, Ντομί και Όσκαρ.

Η ενδεκάδα της Σλόβαν είναι η ακόλουθη: Μπίτσικ, Σαλάτα, Ντόμπροτκα, Βαλάτσοβιτς, Χαλενάρ, Σλοβάκ, Πετράς, Μάσαρικ, Κοζάκ, Γκαούτσο, Ντοσουντίλ.

Διαιτητής: Κλαούντιο Τσιρκέτα (Ελβετία)
Βοηθοί: Μανουέλ Ναβάρο, Τόμας Χάμπεγκερ (Ελβετία)
sport-fm

Δεν υπάρχουν σχόλια:

News & Media Blogs - Blog Catalog Blog DirectoryCurrent Events & News Blogs - Blog Rankings Entertainment blogsblogarama - the blog directoryBlog Flux DirectoryOn our way to 1,000,000 rss feeds - millionrss.comBlogger Trick