twitter
    http://www.papagalaki.tk
test

28 Ιουλίου 2009

Αυξάνονται οι υποψίες για τον γιατρό του Michael Jackson


Όλο και περισσότερο φαίνεται ότι σφίγγει ο κλοιός γύρω από τον προσωπικό γιατρό του Michael Jackson, Conrad Murray, ο οποίος βρέθηκε στο πλευρό του βασιλιά της pop τη στιγμή του θανάτου του, στις 25 Ιουνίου.

Σύμφωνα με άτομο του στενού οικογενειακού του περιβάλλοντος, το οποίο έχει πρόσβαση στις έρευνες, οι Αρχές πιστεύουν ότι ο καρδιολόγος χορήγησε ένα ισχυρό φάρμακο στον μεγάλο star, το οποίο απέβη μοιραίο.

Μάλιστα, όπως υποστηρίζουν τα διεθνή μέσα ενημέρωσης, ο Murray χορήγησε στον διάσημο τραγουδιστή το αναισθητικό Propofol την ημέρα του θανάτου του.

Ο δικηγόρος του γιατρού, εξάλλου, δε θέλησε να σχολιάσει τα δημοσιεύματα, ωστόσο, κατά το παρελθόν έχει ισχυριστεί ότι ο πελάτης του δεν χορήγησε, ούτε συνταγογράφησε ποτέ, οτιδήποτε θα μπορούσε να προκαλέσει το θάνατο του τραγουδιστή.

Οι επόμενες ημέρες αναμένονται με μεγάλο ενδιαφέρον, καθώς, όσο οι έρευνες προχωρούν , στο φως ενδέχεται να έρθουν νέες αποκαλύψεις, οι οποίες θα συμπληρώσουν το puzzle του θανάτου του Michael Jackson
Zougla

Δεν υπάρχουν σχόλια:

News & Media Blogs - Blog Catalog Blog DirectoryCurrent Events & News Blogs - Blog Rankings Entertainment blogsblogarama - the blog directoryBlog Flux DirectoryOn our way to 1,000,000 rss feeds - millionrss.comBlogger Trick