twitter
    http://www.papagalaki.tk
test

12 Αυγούστου 2009

Αγωνία για την 16χρονη που αγνοείται στην Ηλεία

Σε «θρίλερ» εξελίσσεται η εξαφάνιση 16χρονης από την Πέρσαινα Ηλείας. Τα ίχνη της ανήλικης χάθηκαν πριν από πέντε μέρες, όταν ξεκίνησε από το σπίτι της για να πάει στην πόλη του Πύργου, όπου θα συναντούσε τον Αλβανό φίλο της με τον οποίο είχε δώσει ραντεβού. Η μελαχρινή κοπέλα συναντήθηκε πράγματι με τον 19χρονο, με τον οποίο φέρεται να συζήτησε το ενδεχόμενο να μείνουν στο προσεχές μέλλον μαζί. Ωστόσο, σύμφωνα με τα όσα έγιναν γνωστά, οι δυο τους καβγάδισαν και στη συνέχεια η ανήλικη εξαφανίστηκε, χωρίς μέχρι σήμερα να έχει δώσει σημεία ζωής.

Οι γονείς της ανησύχησαν όταν είδαν ότι η ώρα περνούσε και εκείνη δεν εμφανιζόταν. Ετσι, τρελαμένοι από την αγωνία τους, αποφάσισαν να αναφέρουν την εξαφάνισή της στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Πύργου, άνδρες της οποίας ερευνούν την υπόθεση προκειμένου να βρουν κάποιο ίχνος του κοριτσιού. Οι έρευνες «έδειξαν» τον 19χρονο, ο οποίος συνελήφθη ως ύποπτος και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Ηλείας, που του άσκησε κατηγορίες σε βαθμό κακουργήματος για απαγωγή και αποπλάνηση ανηλίκου. Παρ’ όλα αυτά, μετά την απολογία του στον ανακριτή αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους.

Η υπόθεση εξαφάνισης της 16χρονης έχει προκαλέσει μεγάλη αναστάτωση σε ολόκληρο το χωριό της Πέρσαινας, ενώ οι γονείς της και οι υπόλοιποι συγγενείς της ζουν καθημερινά με την αγωνία για την τύχη του κοριτσιού.

Το γεγονός της εξαφάνισης, όμως, έχει προβληματίσει και τις αρχές, οι οποίες κάνουν ενδελεχείς έρευνες προκειμένου να βρουν ένα στοιχείο που θα τους οδηγήσει πιο κοντά στον εντοπισμό της κοπέλας. Προκειμένου μάλιστα να επιτευχθεί αυτό, έχουν δοθεί στη δημοσιότητα χαρακτηριστικά της, καθώς και τα ρούχα που φορούσε εκείνη την ημέρα.

Συγκεκριμένα, η ανήλικη έχει ύψος 1,70 μ., είναι αρκετά αδύνατη, έχει πρόσωπο ωοειδές, τα μαλλιά της είναι μαύρα και τα μάτια της καστανά, ενώ όταν χάθηκε φορούσε μαύρη φόρμα, μαύρη μπλούζα και αθλητικά παπούτσια.
Espressonews

Δεν υπάρχουν σχόλια:

News & Media Blogs - Blog Catalog Blog DirectoryCurrent Events & News Blogs - Blog Rankings Entertainment blogsblogarama - the blog directoryBlog Flux DirectoryOn our way to 1,000,000 rss feeds - millionrss.comBlogger Trick