twitter
    http://www.papagalaki.tk
test

10 Αυγούστου 2009

Μειώνονται οι αποδοχές των Δημόσιων Υπαλλήλων


Τη μείωση των αποδοχών σε εκατοντάδες χιλιάδες δημόσιους υπαλλήλους αναμένεται να προκαλέσουν οι αλλαγές στη μισθοδοσία τους, σύμφωνα με τις αλλαγές που προωθεί η κυβέρνηση, στο πλαίσιο του Ενιαίου Μισθολογίου.

Οι αλλαγές, που θα εφαρμοστούν από τις αρχές του 2010, θα αφορούν τους νεοπροσλαμβανόμενους υπαλλήλους, για τους οποίους θα καταργηθούν σχεδόν όλα τα επιδόματα και θα αμείβονται πλέον με μισθούς αντίστοιχους του ιδιωτικού τομέα.

Τα μόνα επιδόματα που θα παραμείνουν σε ισχύ είναι το οικογενειακό και το επίδομα θέσης, ενώ τα υπόλοιπα θα ενσωματωθούν στον βασικό μισθό.

Οι αλλαγές θα αφορούν και στις προσλήψεις, καθώς οι περισσότερες προκηρύξεις θα είναι για συμβάσεις αορίστουχρόνου και όχι για μόνιμο τακτικό προσωπικό.

Στόχος της κυβέρνησης είναι η εξίσωση των αποδοχών σε όλες τις υπηρεσίες και η περικοπή των επιδομάτων, ώστε να μειωθεί το μισθολογικό κόστος.
ΤΑ ΝΕΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

News & Media Blogs - Blog Catalog Blog DirectoryCurrent Events & News Blogs - Blog Rankings Entertainment blogsblogarama - the blog directoryBlog Flux DirectoryOn our way to 1,000,000 rss feeds - millionrss.comBlogger Trick