twitter
    http://www.papagalaki.tk
test

10 Αυγούστου 2009

Κλείνει ο Κλειζά στον Ολυμπιακό!

Το διπλό μεταγραφικό «χτύπημα» του Ολυμπιακού από το ΝΒΑ βρίσκεται προ των πυλών, καθώς ο Λίνας Κλέιζα είναι πλέον «ερυθρόλευκος» και το μόνο που απομένει είναι η σχετική ανακοίνωση από την ΚΑΕ. O Βον Γουέιφερ επιβεβαίωσε τη συμφωνία του με τους Πειραιώτες, μέσω του twitter.
Οι δύο μεταγραφικοί στόχοι του Ολυμπιακού από την άλλη άκρη του Ατλαντικού, είναι έτοιμοι να αγωνιστούν στους Πειραιώτες από την νέα αγωνιστική περίοδο. Ο 24χρονος διεθνής φόργουορντ των Ντένβερ Νάγκετς είναι πλέον «ερυθρόλευκος», με την ομάδα του Πειραιά να αποκτά έναν σπουδαίο σκόρερ, ο οποίος την περασμένη περίοδο κατάφερε να κάνει αισθητή την παρουσία του στο κορυφαίο πρωτάθλημα μπάσκετ του πλανήτη, μετρώντας 9.9 πόντους, 4 ριμπάουντ και 0.8 ασίστ κατά μέσο όρο. Το μόνο πλέον πουαπομένει για την επισημοποίηση της μεταγραφής του, είναι η σχετική ανακοίνωση από την ΚΑΕ.

Παράλληλα ο έτερος ΝΒΑερ, Βον Γουέιφερ απoκάλυψε μέσω του... twitter, την απόφαση του να αφήσει τους Χιούστον Ρόκετς, καθώς έχει συμφωνήσει με... άλλη ομάδα. Συγκεκριμένα στην αρχική του τοποθέτηση, έγραψε ότι: «Όλα τελείωσαν... », ενώ συνέχισε ισχυριζόμενος: «Είμαι πολύ χαρούμενος. Η κατάσταση είναι τρελή και δεν περίμενα ότι θα ήταν τόσο δύσκολη. Προσεύχομαι και ελπίζω να έχω πάρει τη σωστή απόφαση. Δεν πλέον είμαι παίκτης των Ρόκετς. Θα ενημερώσω τους πάντες για το τι συμβαίνει σε λίγο όταν όλα είναι επίσημα».

Ο Ολυμπιακός συνεχίζει την αναζήτηση και για ακόμα ένα παίκτη που καλύψει την θέση του «1», με την περίπτωση του Σι Τζέι Γουάτσον να είναι μία από αυτές που εξετάζονται, ενώ συνεχίζει να υφίσταται το ενδιαφέρον για τον Ιμπραήμ Τζάαμπερ της Ρόμα, έστω και αν ο Αμερικανός γκαρντ, με κοινοτικό διαβατήριο, δεσμεύεται με συμβόλαιο.
gazzetta team

Δεν υπάρχουν σχόλια:

News & Media Blogs - Blog Catalog Blog DirectoryCurrent Events & News Blogs - Blog Rankings Entertainment blogsblogarama - the blog directoryBlog Flux DirectoryOn our way to 1,000,000 rss feeds - millionrss.comBlogger Trick