twitter
    http://www.papagalaki.tk
test

1 Αυγούστου 2009

Νεότερα για το Μουσουλμάνο κατάσκοπο

Στον ανακριτή Έβρου οδηγήθηκε το πρωί της Παρασκευής και εξακολουθεί να απολογείται ο 30χρονος άνδρας, ο οποίος συνελήφθη στη Σαμοθράκη, να φωτογραφίζει στρατιωτική εγκατάσταση και κατηγορείται για κατασκοπεία.
O δικηγόρος του αρνήθηκε ότι ενεργούσε για λογαριασμό Τούρκων πρακτόρων...

Σύμφωνα, ωστόσο, με την αστυνομία, ο 30χρονος έστειλε στο παρελθόν οκτώ φορές e-mail με φωτογραφίες από στρατόπεδα του Έβρου και νησιών του βορειοανατολικού Αιγαίου.
Επίσης εστάλησαν φωτογραφίες και από παρελάσεις στις οποίες ο 30χρονος άνδρας όπως ομολόγησε εστίαζε στα πρόσωπα των επικεφαλής αξιωματικών των πεζοπόρων και μηχανοκίνητων τμημάτων.

Βέβαια το ότι η Τουρκία διενεργεί κατασκοπία σε βάρος της πατρίδας μας δεν είναι κάτι καινούργιο ας μην ξεχνούμε πριν μερικούς μήνες τους μουσουλμάνους βουλγαρικής υπηκοότητας που συνελήφθησαν στον βρο και ομολόγησαν ότι "εργάζονταν" για λογαριασμό της Τουρκίας. Αυτό που κάνει ποιο σοβαρή την συγκεκριμένη υπόθεση είναι ότι ο συλληφθέντας εμπλέκει τον Γενικό πρόξενο της Κομοτηνής κο Σαρντίς και μάλιστα αναφέρει ότι τον συνάντησε αρκετές φορές για να πάρει οδηγίες και να....πληρωθεί.

Το ότι το προξενείο της Κομοτηνής εμπλέκεται σε περιπτώσεις κατασκοπίας και δημιουργία κλίματος αναταραχής στην Θράκη ούτε αυτό είναι καινούργιο. Αλλά ίσως είναι η πρώτη φορά που βλέπει το φως της δημοσιότητας περίπτωση όπου έχουμε ΚΑΤΑΘΕΣΗ σε ανακριτικές αρχές που να δείχνουν εμπλεκόμενο τον επικεφαλής του προξενείου. Παρόλα αυτά ενώ έχουν περάσει τρεις ημέρες καμία αντίδραση δεν έχει υπάρξει απο την Ελληνική κυβέρνηση. Μήπως για μια ακόμα φορά πάνω από τα συμφέροντα της χώρας μπαίνουν αυτά της υποτιθέμενης "συμμαχίας";
lefteria.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

News & Media Blogs - Blog Catalog Blog DirectoryCurrent Events & News Blogs - Blog Rankings Entertainment blogsblogarama - the blog directoryBlog Flux DirectoryOn our way to 1,000,000 rss feeds - millionrss.comBlogger Trick