twitter
    http://www.papagalaki.tk
test

10 Αυγούστου 2009

Σωθηκε από βέβαιο πνιγμό ο Λάκης Λαζόπουλος

Μια απλή βόλτα με το φουσκωτό είχε ως αποτέλεσμα ο mister «Αλ τσαντίρι νιουζ» Λάκης Λαζόπουλος να ζήσει μια μεγάλη περιπέτεια στη διάρκεια της οποίας κινδύνεψε η ζωή του . Ευτυχώς παρενέβη εγκαίρως το Λιμενικό στέλνοντας μια τράτα και σώζοντας τον Λάκη Λαζόπουλο και την παρέα του από βέβαιο πνιγμό.

Εχουν βουίξει η Σέριφος και η Πάρος το τελευταίο δεκαπενθήμερο από το θρίλερ στο νερό που έζησε πρόσφατα ο δημοφιλής καλλιτέχνης, ωστόσο ο ίδιος το διαψεύδει σε όσους τον ρωτούν. Δεν θέλει να ανησυχήσουν αγαπημένοι του άνθρωποι για κάτι που στο κάτω-κάτω έχει λήξει.

Ο πολυτάλαντος καλλιτέχνης (τον οποίο, ως γνωστόν, τη νέα σεζόν θα απολαμβάνουμε ξανά στη μικρή οθόνη από τη συχνότητα του Alpha) τον τελευταίο μήνα βρίσκεται στην Πάρο όπου διατηρεί εξοχικό. Σύμφωνα με φήμες, θέλησε να κάνει βόλτα με το φουσκωτό του με προορισμό τη Σέριφο, όπου επίσης διατηρεί σπίτι, όπως εξάλλου και η πρώην σύζυγός του Τασούλα και μητέρα του παιδιού του, της πολυαγαπημένης του Μαριέλλης. Ο Λάκης Λαζόπουλος -λένε- ήθελε να πάει στη Σέριφο για να δει την πρώην γυναίκα του, με την οποία διατηρεί άψογες σχέσεις, και το παιδί του που αυτό τον καιρό παραθερίζουν στο νησί. Επειδή δεν επιθυμούσε να επιστρέψει μόνος του στην Πάρο, τον συνόδευαν φίλοι του.

Υπολόγισε, ωστόσο, δίχως τους ανέμους του Αιγαίου, που εκείνη την ημέρα είχαν φτάσει τα 7 μποφόρ. «Στην πορεία το ισχυρό μελτέμι -λέει καλά ενημερωμένη πηγή- έγινε αιτία να σπάσει το πηδάλιο του φουσκωτού, που από εκείνη τη στιγμή και μετά έμεινε ακυβέρνητο. Ευτυχώς, ο καπετάνιος διατήρησε την ψυχραιμία του και ζήτησε -από τον ασύρματο- βοήθεια από το Λιμενικό. Ο Λάκης και η παρέα του αντιμετώπισαν τα μανιασμένα κύματα, αλλά για καλή τους τύχη το Λιμενικό έδρασε γρήγορα. Κινητοποιήθηκε άμεσα. Μια τράτα έφτασε στο σημείο όπου βρίσκονταν, ανάμεσα στη Σέριφο και την Πάτμο, έδεσε το σκάφος και με δυσκολία κατάφερε να ρίξει άγκυρα στο λιμάνι τηςΣερίφου».

Η περιπέτεια του Λάκη δεν επιβεβαιώνεται από το Λιμενικό, ούτε όμως και διαψεύδεται. Απλώς υπάρχει άγνοια γύρω από αυτό το περιστατικό. Οι πληροφορίες, ωστόσο, επιμένουν ότι ο Λάκης Λαζόπουλος έζησε τον εφιάλτη στο Αιγαίο, τον οποίο δεν θέλησε να γνωστοποιήσει σε κοντινά του πρόσωπα, αφού στο κάτω-κάτω έληξε αισίως. Το συγκεκριμένο περιστατικό διαψεύδεται κατηγορηματικά από το περιβάλλον του και από τον ίδιο, γιατί ο καλλιτέχνης είναι υπερπροστατευτικός απέναντι στους αγαπημένους του ανθρώπους.

Αυτές τις μέρες συνεχίζει τις διακοπές του στην πανέμορφη Πάρο, φορτίζοντας τις μπαταρίες του για το χειμώνα, που θα είναι ιδιαίτερα δημιουργικός. Μετά την τεράστια επιτυχία που έκανε στο θέατρο με τον «Βιοπαλαιστή στη στέγη» ετοιμάζεται να «χτυπήσει» και πάλι -συγκεκριμένα από τον Οκτώβριο- στο Κέντρο Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος» και βεβαίως στην τηλεόραση του Alpha με το «Αλ τσαντίρι νιουζ». Θα γίνει πάλι της... Τρίτης!
Espressonews

Δεν υπάρχουν σχόλια:

News & Media Blogs - Blog Catalog Blog DirectoryCurrent Events & News Blogs - Blog Rankings Entertainment blogsblogarama - the blog directoryBlog Flux DirectoryOn our way to 1,000,000 rss feeds - millionrss.comBlogger Trick