twitter
    http://www.papagalaki.tk
test

10 Αυγούστου 2009

Στην εντατική μετά από τροχαίο ο Κώστας Ευριπιώτης


Το χαμόγελο του ηθοποιού Κώστα Ευριπιώτη πάγωσε την περασμένη Παρασκευή, μετά το σοβαρό τραυματισμό του σε τροχαίο ατύχημα που είχε στο Λουτράκι Κορινθίας. Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ο γνωστός ηθοποιός ταξίδεψε με τη μηχανή του από την Καλαμάτα στο τουριστικό θέρετρο της Κορινθίας, προκειμένου να απολαύσει το μπάνιο του. Δυστυχώς όμως για εκείνον, οι στιγμές της θερινής ραστώνης θα έδιναν τη θέση τους σε έναν αγώνα προκειμένου να σωθεί η ζωή του.

Συγκεκριμένα, το πρωί της περασμένης Παρασκευής, στις 11.30, ο ηθοποιός κατευθυνόταν με τη μηχανή του σε επαρχιακή οδό της περιοχής (Ισθμού - Λουτρακίου), όταν υπό άγνωστες μέχρι στιγμές συνθήκες παρέσυρε έναν πεζό. Τόσο ο Κώστας Ευριπιώτης όσο και ο 59χρονος πεζός τραυματίστηκαν και διεκομίσθησαν αρχικά στο νοσοκομείο της Κορίνθου. Ο ηθοποιός χτύπησε στο πρόσωπο καθώς και σε άλλα σημεία του σώματός του, ενώ ο 59χρονος στην πλάτη.

Το μεσημέρι της ίδιας ημέρας ο ηθοποιός υποβλήθηκε σε δύο χειρουργεία στο νοσοκομείο της Κορίνθου. Συγκεκριμένα, χειρουργήθηκε στο μάτι και στο πόδι, ενώ λόγω της σοβαρής κατάστασης της υγείας του κρίθηκε αναγκαία -την ίδια κιόλας ημέρα- η διακομιδή του σε νοσοκομείο της Αθήνας.

Ο Κώστας Ευριπιώτης νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του «Ευαγγελισμού» και σύμφωνα με τους γιατρούς του, η κατάστασή του είναι σοβαρή, ωστόσο παραμένει σταθερή, γεγονός που τους κάνει να αισιοδοξούν. Οσον αφορά τον 59χρονο, εξακολουθεί να νοσηλεύεται εκτός κινδύνου στο νοσοκομείο της Κορίνθου.

Αξίζει να τονιστεί ότι το Αστυνομικό Τμήμα Λουτρακίου που διενεργεί τη σχετική προανάκριση προκειμένου να εξακριβωθούν τα ακριβή αίτια του ατυχήματος, δεν έχει καταλήξει μέχρι στιγμής σε κάποιο συμπέρασμα. Σύμφωνα με τα υπάρχοντα στοιχεία που έχουν συγκεντρώσει οι αξιωματικοί που έχουν αναλάβει τη διερεύνηση των αιτιών του, φρενάρισμα στον τόπο του συμβάντος δεν υπήρχε. Φως στα αίτια του ατυχήματος αναμένεται να ρίξουν τόσο τααποτελέσματα των αιματολογικών εξετάσεων του πρώτου όσο και οι καταθέσεις αμφοτέρων.

Εντονο ενδιαφέρον για τον συνάδελφό τους έδειξαν πολλοί ηθοποιοί, οι οποίοι βρέθηκαν από την πρώτη στιγμή στο πλευρό του, μεταβαίνοντας ακόμη και στο νοσοκομείο της Κορίνθου -όπου είχε διακομισθεί αρχικά- για να τον δουν. Ο Κώστας Ευρυπιώτης είναι ένας από τους ηθοποιούς που συγκροτούν το θίασο της επιθεώρησης «Η Βουλή με τις τρελές», οι παραστάσεις της οποίας δίνονται στο θέατρο «Αθήναιον».

Χθες μεταξύ των ηθοποιών που τον επισκέφθηκαν ήταν και η Μάρω Κοντού, με την οποία είναι φέτος στον ίδιο θίασο. Οπως είπε στην «Espresso» η γνωστή ηθοποιός, η παράσταση συνεχίζεται κανονικά καθώς για τη θέση του τραυματισθέντος ηθοποιού έχει βρεθεί αντικαταστάτης.
Espressonews

Δεν υπάρχουν σχόλια:

News & Media Blogs - Blog Catalog Blog DirectoryCurrent Events & News Blogs - Blog Rankings Entertainment blogsblogarama - the blog directoryBlog Flux DirectoryOn our way to 1,000,000 rss feeds - millionrss.comBlogger Trick