twitter
    http://www.papagalaki.tk
test

7 Αυγούστου 2009

Κλήρωση Playoff Champions League : Με Σερίφ ο Ολυμπιακός με Ατλέτικο ο ΠΑΟ...

Με τη Σερίφ από τη Μολδαβία "κληρώθηκε" ο Ολυμπιακός που βγήκε πρώτος από τα χέρια του Μακέτι. Άτυχος ο Παναθηναϊκός "έπεσε" στο δρόμο της Ατλέτικο Μαδρίτης. Παρακολουθείστε LIVE από το SPORT 24 την κλήρωση των πλέι οφ του CL και μάθετε τους αντιπάλους του ΟΣΦΠ και του ΠΑΟ. Στις 14.30 η κλήρωση του Europa League για ΑΕΚ-ΠΑΟΚ.


Αξίζει να σημειωθεί ότι στις 14.30 θα ανακοινωθεί η ημέρα διεξαγωγής των αγώνων, όταν και θα μάθουμε ποιος εκ των δύο "αιωνίων" θα παίξει Τρίτη και ποιος Τετάρτη.

Ενημερώθηκε ότι ο "ισχυρός" της κλήρωσης θα ξεκινήσει παίζοντας εκτός έδρας.

Με Σερίφ ο Ολυμπιακός

Τη Σερίφ από τη Μολδαβία θα αντιμετωπίσει ο Ολυμπιακός, που στάθηκε πολύ τυχερός. Οι "ερυθρόλευκοι" μάλιστα ήταν η πρώτη ομάδα από το γκρουπ των ισχυρών που βγήκε από την κληρωτίδα.

Οι νεόκοποι (σ.σ ιδρύθηκαν μόλις το 1997) είναι ένας αρκετά βατός αντίπαλος, αν και κάτι τέτοιο μπορεί να ειπωθεί για όλες τις ομάδες από το γκρουπ των ανίσχυρων.

Το πιο... δυνατό ζευγάρι που προέκυψε είναι αυτό τηςΚοπεγχάγης με το ΑΠΟΕΛ.

Αναλυτικά η κλήρωση των πρωταθλητών

Σερίφ-Ολυμπιακός
Σάλτσμπουργκ-Μακάμπι Χάιφα
Βέντσπιλς-Ζυρίχη
Κοπεγχάχη-ΑΠΟΕΛ
Λέφσκι-Ντεμπρετσένι

Άτυχος ο ΠΑΟ, στο δρόμο της Ατλέτικο

Εξαιρετικά άτυχος στάθηκε ο Παναθηναϊκός, που κληρώθηκε με την πολύ δυνατή Ατλέτικο Μαδρίτης. Το μπαλάκι με του "πράσινους" ήταν το τελευταίο που βγήκε από το γυάλινο μπολ κι ενώ προηγουμένως χάθηκε η ευκαιρία για... συναπάντημα με την Τιμισοάρα, που ήταν με διαφορά η πιο βατή ομάδα του γκρουπ.

Μεγάλο ενδιαφέρον αναμένεται να παρουσιάσουν το ζευγάρι της Σέλτικ του Γιώργου Σαμαρά (σ.σ η ομάδα της Γλασκόβης έφτασε στον δεύτερο προκριματικό με δικό του γκολ στις καθυστερήσεις) με την Άρσεναλ, αλλά κι αυτό της πορτογαλικής Σπόρτιγκ με τη Φιορεντίνα.

Αναλυτικά η κλήρωση των μη πρωταθλητών

Σέλτικ-Άρσεναλ
Τιμισοάρα-Στουτγκάρδη
Σπόρτιγκ-Φιορεντίνα
Ατλέτικο Μαδρίτης-Παναθηναϊκός

Κληρώνει και για ΑΕΚ, ΠΑΟΚ

Αμέσως μετά την κλήρωση του Τσάμπιονς Λιγκ, στις 14.30, θα πραγματοποιηθεί αυτή της τελευταίας προκριματικής φάσης του Europa League, όπου μετέχουν η ΑΕΚ και ο ΠΑΟΚ. Οι πιθανότητες της Ένωσης να βρει μπροστά της έναν βατό αντίπαλο και να πάρει την πρόκριση στους ομίλους είναι πάρα πολύ καλές, δεδομένου ότι από τις 37 υποψήφιες ομάδες, ελάχιστες είναι αυτές που μπορούν να προκαλέσουν σοβαρούς προβληματισμούς. Στη σοβαρή και έτοιμη ΑΕΚ βεβαίως... Αντίθετα ο ΠΑΟΚ θα χρειαστεί μεγαλύτερη δόση τύχης δεδομένου ότι τα μεγαθήρια που τον περιμένουν είναι πολλά.

Πιθανοί αντίπαλοι της ΑΕΚ: Ερυθρός Αστέρας, Στάμπαεκ, Βόρσκλα και Βασλούι

Πιθανοί αντίπαλοι ΠΑΟΚ: Βέρντερ Βρέμης, Έβερτον, Λίτεξ, Ντιναμό Ζάγκρεμπ και Χιρενφέιν.
sport24

Δεν υπάρχουν σχόλια:

News & Media Blogs - Blog Catalog Blog DirectoryCurrent Events & News Blogs - Blog Rankings Entertainment blogsblogarama - the blog directoryBlog Flux DirectoryOn our way to 1,000,000 rss feeds - millionrss.comBlogger Trick