twitter
    http://www.papagalaki.tk
test

21 Αυγούστου 2009

Ζωντανό σεξ σε ντίσκο στην Μαγιόρκα!

«Περιποίηση» που ξεπερνά τα όρια της κλασικής διασκέδασης προσφέρει club στο δημοφιλή τουριστικό προορισμό της Μαγιόρκα, καθώς με μόλις 15 ευρώ είσοδο κάποιοι τυχεροί πελάτες του μαγαζιού έχουν την ευκαιρία να κάνουν ακόμα και σεξ με ωραίες γυναίκες επί σκηνής.

Ο κόσμος συρρέει στο μαγαζί, που βρίσκεται στον κεντρικότερο δρόμο του νησιού, από νωρίς το βράδυ, ωστόσο το πραγματικό πάρτι ξεκινάει γύρω στις 3.30 τα ξημερώματα, όταν στη σκηνή ανεβαίνει η παρουσιάστρια για να συστήσει τις έξι αιθέριες, ημίγυμνες υπάρξεις που θα εμφανιστούν αμέσως μετά. «Καλώς ορίσατε στον παράδεισο των οργίων. Ποιος θέλει να συμμετάσχει; Ποιος θέλει να ανέβει στη σκηνή;» φωνάζει από το μικρόφωνο η παρουσιάστρια για να διευκρινίσει αμέσως μετά ότι μόνο έξι άντρες επιτρέπεταινα ανέβουν. Μόλις γίνει η επιλογή, οι έξι γυναίκες παραδίδουν στους έξι τυχερούς άντρες από ένα προφυλακτικό και το όργιο ξεκινάει.

Το hardcore σόου λαμβάνει φέτος πρώτη φορά χώρα στη Μαγιόρκα, γι’ αυτό και οι αστυνομικές αρχές του νησιού δηλώνουν άγνοια, όταν ερωτώνται από δημοσιογράφους. «Η άδεια του καταστήματος δεν επιτρέπει sex parties. Οι ιδιοκτήτες θα πρέπει να βγάλουν άδεια πορνογραφίας, αν θέλουν να συνεχίσουν» εξηγούν εκπρόσωποι της αστυνομίας, λες και το πρόβλημα είναι γραφειοκρατικής φύσης.
Espressonews

Δεν υπάρχουν σχόλια:

News & Media Blogs - Blog Catalog Blog DirectoryCurrent Events & News Blogs - Blog Rankings Entertainment blogsblogarama - the blog directoryBlog Flux DirectoryOn our way to 1,000,000 rss feeds - millionrss.comBlogger Trick