twitter
    http://www.papagalaki.tk
test

7 Αυγούστου 2009

Προβλήματα στην υλοποίηση του προγράμματος απασχόλησης ανέργων

Σημαντικά προβλήματα στην υλοποίησή του αντιμετωπίζει το πρόγραμμα απασχόλησης 20.000 ανέργων στους ΟΤΑ. Το πρόγραμμα αυτό που θα προσέφερε εργασία σε τόσους χιλιάδες ανέργους για 36 μήνες φαίνεται, σύμφωνα με δηλώσεις μέλους της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΚΕΔΚΕ, να "σκοντάφτει" στην αντίδραση του ΟΑΕΔ να δεχθεί την διαδικασία προσλήψεων που προτείνουν οι Δήμοι.

Σύμφωνα με δηλώσεις του Θ. Γκοτσόπουλου, στην εφημερίδα Καθημερινή, θα πρέπει να τεθούν αυστηρά κριτήρια ώστε κανείς να μην μπορεί να μιλάει για "ρουσφετολογικές" προσλήψεις.«Βραχυκυκλωμένο» είναι το πρόγραμμα για την απασχόληση 20 χιλιάδων ανέργων στους ΟΤΑ και τα νομικά τους πρόσωπα. Η διάρκεια του προγράμματος αναμενόταν να φθάσει τους 36 μήνες και η δαπάνη να ξεπεράσει τα 300 εκατομμύρια ευρώ.

Ο κ. Γκοτσόπουλος σημείωσε ότι τα κριτήρια για να γίνονται οι προσλήψεις πρέπει να είναι η εντοπιότητα, η εμπειρία και κοινωνικά κριτήρια όπως η οικονομική και οικογενειακή κατάσταση.
Ντίνα Κ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

News & Media Blogs - Blog Catalog Blog DirectoryCurrent Events & News Blogs - Blog Rankings Entertainment blogsblogarama - the blog directoryBlog Flux DirectoryOn our way to 1,000,000 rss feeds - millionrss.comBlogger Trick