twitter
    http://www.papagalaki.tk
test

21 Αυγούστου 2009

Μεμονωμένα περιστατικά οι εκρήξεις στα Ipod


Η αμερικανική εταιρεία Apple διαβεβαίωσε την Ευρωπαϊκή Επιτροπή πως τα πρόσφατα περιστατικά εκρήξεων στα κινητά της τηλέφωνα iPhone αλλά και στις συσκευές αναπαραγωγής μουσικής iPod ήταν «μεμονωμένα ατυχήματα», ανακοίνωσε σήμερα εκπρόσωπος της Κομισιόν.

Οι Βρυξέλλες είχαν απαιτήσει εξηγήσεις από την εταιρεία στα τέλη της περασμένης εβδομάδος, έπειτα από τα περιστατικά στη Γαλλία, όπου ένας έφηβος τραυματίσθηκε στο μά
τι από έκρηξη της οθόνης του iPhone του και στη Βρετανία, όπου εξερράγη ένα iPod.

«Η Apple μας απάντησε σήμερα το πρωί. Θεωρούν πως πρόκειται για μεμονωμένα ατυχήματα και όχι ένα γενικό πρόβλημα», τόνισε η εκπρόσωπος της Κομισιόν Χέλεν Κέρνς.

Η εταιρεία προσπαθεί επίσης να συλλέξει «περισσότερες πληροφορίες και ειδικότερες λεπτομέρειες» στα διαπιστωμένα κρούσματα και «θα διενεργήσει τις απαραίτητες δοκιμές για να διαπιστωθούν τα πιθανά αίτια», πρόσθεσε.

Από την πλευρά της η Κομισιόν «απέστειλε μία πρόσκληση για παροχή σχετικών πληροφοριών σε όλα τα κράτη μέλη της», καλώντας τα να «την κρατούν ενήμερη για κάθε εξέλιξη, χρησιμοποιώντας το σύστημα συναγερμού Rapex», που χρησιμοποιείται για τα καταναλωτικά προϊόντα που θεωρούνται επικίνδυνα, και αποτρέπει την κυκλοφορία τους και την πώλησή τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

News & Media Blogs - Blog Catalog Blog DirectoryCurrent Events & News Blogs - Blog Rankings Entertainment blogsblogarama - the blog directoryBlog Flux DirectoryOn our way to 1,000,000 rss feeds - millionrss.comBlogger Trick