twitter
    http://www.papagalaki.tk
test

7 Αυγούστου 2009

Ακυρώθηκε συναυλία της Madonna

Στην ακύρωση της προγραμματισμένης συναυλίας της στη Λιουμπλιάνα για τις 20 Αυγούστου προχώρησε η Μαντόνα. Σύμφωνα με σλοβενικά μέσα ενημέρωσης, τα χαμηλά επίπεδα που κινήθηκαν οι πωλήσεις των εισιτηρίων οδήγησαν τη "βασίλισσα της ποπ" να αναβάλει την εμφάνισή της. Πληροφορίες ανέφεραν ότι από τα 63.000 συνολικά εισιτήρια έφυγαν μόλις τα 7.000, ενώ η πόλη στην οποία θα λάμβανε χώρα η συναυλία έχει 250.000 κατοίκους. Παράλληλα, στην επίσημη ιστοσελίδα της τραγουδίστριας αναφέρεται ότι από τις 12 τελευταίες εμφανίσεις της, τα εισιτήρια έχουν εξαντληθεί μόνο στο Γκότενμπουργκ της Σουηδίας.
Η απάντηση, ωστόσο, των διοργανωτών ήταν άμεση. «Ο λόγος της ακύρωσης είναι δυσκολίες λογιστικής φύσεως που δεν είχαν προβλεφθεί», σχολίασε ο γενικός διευθυντής της συναυλίας της στη Βουδαπέστη και πρόσθεσε: «Δεν υπάρχει κανένα απολύτως πρόβλημα με τις πωλήσεις των εισιτηρίων».

Αξίζει να αναφερθεί ότι και το 1997 στην ίδια πόλη είχε προγραμματίσει εμφανίσεις και ο Μάικλ Τζάκσον, ο οποίος τις είχε ακυρώσει για τον ίδιο ακριβώς λόγο.

NAFTEMPORIKI

Δεν υπάρχουν σχόλια:

News & Media Blogs - Blog Catalog Blog DirectoryCurrent Events & News Blogs - Blog Rankings Entertainment blogsblogarama - the blog directoryBlog Flux DirectoryOn our way to 1,000,000 rss feeds - millionrss.comBlogger Trick