twitter
    http://www.papagalaki.tk
test

3 Οκτωβρίου 2009

Το βουβό δράμα του Αλέξανδρου Βουρδούμη


Κανείς δεν γνώριζε το βουβό δράμα που περνάει ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης τους δύο τελευταίους μήνες. Ούτε καν η Ελένη Μενεγάκη, που τον είχε καλεσμένο την Τετάρτη στην εκπομπή της και τον έφερε σε απίστευτα δύσκολη θέση δείχνοντάς του φωτογραφίες από την παιδική του ηλικία.

Ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης περνάει τις δυσκολότερες ώρες της ζωής του. Στα μέσα Αυγούστου έφυγε από τη ζωή ο αγαπημένος του αδερφός Κωνσταντίνος, στα 44 του χρόνια.

Ο ηθοποιός, που έπαιξε το ρόλο του Δημήτρη Παπαμιχαήλ στην τηλεοπτική σειρά «Εχω ένα μυστικό», όλες αυτές τις ημέρες δεν έδειξε το παραμικρό προς τα έξω από τον πόνο του. Ο μεγάλος του αδερφός Κωνσταντίνος (έχει κι άλλον έναν αδερφό, τον Σταμάτη), χτυπημένος από βαριά αρρώστια, άφησε την τελευταία του πνοή βυθίζοντας στο πένθος την οικογένειά του. Ο Κωνσταντίνος Μπουρδούμης ήταν παντρεμένος και είχε ένα κοριτσάκι τεσσάρων χρόνων.

«Ο Αλέξανδρος ήταν πολύ δεμένος με τον Κωνσταντίνο, όπως είναι και με τον άλλο αδερφό του, τον Σταμάτη. Τα τρία αγόρια ήταν σαν μια γροθιά. Ο χρόνος είναι ο καλύτερος γιατρός. Παρηγοριά σε τέτοιες περιπτώσεις δεν υπάρχει! Ιδιαίτερα ο Αλέξανδρος, που ως καλλιτέχνης είναι και πιο ευαίσθητος, με μεγάλη δυσκολία συγκρατεί τα δάκρυά του για το χαμό του λατρεμένου του αδερφού. Φανταστείτε ότι εκείνη την περίοδο που έφυγε ο Κωνσταντίνος ο Αλέξανδρος έπαιζε στο θέατρο στην παράσταση «Η όπερα της πεντάρας» και περιόδευε σε όλη την Ελλάδα. Επρεπε να ψυχαγωγεί το κοινό, ενώ εκείνος ζούσε ένα μεγάλο -βουβό- δράμα», μας λέει άνθρωπος από το περιβάλλον του.

Υποδυόταν τον κομπέρ στην παράσταση, ένα ρόλο εξαιρετικά δύσκολο αφού έπρεπε να γελάει συνέχεια! Ωστόσο, και εκτός σκηνής δεν μιλούσε γι' αυτό που ζούσε. Δεν ήθελε να επιβαρύνει τους συνεργάτες του με το πρόβλημά του. Την ημέρα που είπε τοο τελευταίο αντίο στον Κωνσταντίνο, μετά την εξόδιο ακολουθία, είχε γύρισμα. Επρεπε αμέσως να πάει στο πλατό. Εκείνη την ημέρα οι συνάδελφοί του είδαν έναν αμίλητο, αλλιώτικο Αλέξανδρο...

Ο γνωστός ηθοποιός, που ήταν προσκεκλημένος την Τετάρτη στον «Καφέ με την Ελένη», έβαλε τα κλάματα όταν σε βίντεο της εκπομπής είδε τον αδερφό του, Σταμάτη, να μιλάει για εκείνον και παράλληλα να περνάνε από την οθόνη διάφορες φωτογραφίες από την παιδική του ηλικία. Εκλαιγε με αναφιλητά, προκαλώντας το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού να μάθει τους λόγους που ήταν τόσο πολύ συγκινημένος. Βλέποντάς τον σε αυτή την κατάσταση η Ελένη Μενεγάκη ισχυρίστηκε ότι «δεν είχε ιδέα για την έκπληξη που του είχαν ετοιμάσει οι συνεργάτες της». Οι εικόνες με τον αδερφό του σε παιδική ηλικία, όπως ήταν φυσικό, λύγισαν τον Αλέξανδρο.
Espressonews

Δεν υπάρχουν σχόλια:

News & Media Blogs - Blog Catalog Blog DirectoryCurrent Events & News Blogs - Blog Rankings Entertainment blogsblogarama - the blog directoryBlog Flux DirectoryOn our way to 1,000,000 rss feeds - millionrss.comBlogger Trick