twitter
    http://www.papagalaki.tk
test

29 Οκτωβρίου 2009

48χρονος αυτοκτόνησε μη μπορώντας να αντέξει την μάχη με τον καρκίνο...


«Πάγωσε το αίμα» των κατοίκων της φιλήσυχης Φίλιας Μυτιλήνης, ο κρότος του πυροβολισμού, από πολεμικό όπλο στις έξι το απόγευμα της Κυριακής.

Ήταν η τελευταία πράξη της ζωής του 48χρονου Γ.Δ., ο οποίος έδωσε αυτό τραγικό τέλος μη μπορώντας προφανώς να αντέξει την αντίστροφη μέτρηση που είχε ξεκινήσει το τελευταίο εξάμηνο, όταν οι γιατροί του ανακοίνωσαν ότι έχει χτυπηθεί από καρκίνο στον πνεύμονα.

Ο αυτόχειρας χρησιμοποίησε το στρατιωτικό τυφέκιο τύπου G3 - A3 που του είχε χορηγηθεί για την εκπαίδευσή του ως έφεδρος στα ΤΕΑ και αυτοπυροβολήθηκε στο κάτω μέρος του κεφαλιού του.

Την περασμένη Παρασκευή είχε μεταφερθεί στο Νοσοκομείο Μυτιλήνης λόγω κάποιων επιπλοκών που αντιμετώπιζε με την υγεία του, αλλά εγκατέλειψε με δική του απαίτηση το νοσηλευτικό ίδρυμα το μεσημέρι του Σαββάτου για να δώσει μια ημέρα αργότερα τέλος στη ζωή του.

Στα τελευταία 3 χρόνια ο 48χρονος είχε χάσει τους γονείς του και διέμενε μόνος στο πατρικό του στο χωριό.

Όπως μας έλεγαν συγχωριανοί του, ήταν μοναχικό άτομο που δεν ανοιγόταν, ενώ εδώ και χρόνια αντιμετώπιζε κάποιο σοβαρό πρόβλημα με τα μάτια του.

Τους τελευταίους μήνες σε εξετάσεις, οι γιατροί του είχαν ανακοινώσει ότι πάσχει από την επάρατη νόσο και προκειμένου να αντιμετωπίσει το πρόβλημα της υγείας του μετέβαινε στην Αθήνα.

Πηγή: Αιολικά Νέα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

News & Media Blogs - Blog Catalog Blog DirectoryCurrent Events & News Blogs - Blog Rankings Entertainment blogsblogarama - the blog directoryBlog Flux DirectoryOn our way to 1,000,000 rss feeds - millionrss.comBlogger Trick