twitter
    http://www.papagalaki.tk
test

1 Οκτωβρίου 2009

Δεύτερο "σοκ" για την Ελένη Μενεγάκη


Αν συμπεριλαμβανόταν στο «Πάμε στοίχημα», θα είχε την πιο τρελή απόδοση! Ναι, η Ελένη Μενεγάκη έπεσε από το θρόνο της. Το δίδυμο Γιώργου Καραμέρου - Σπύρου Χαριτάτου έκανε τη μεγάλη ανατροπή σχεδόν με την έναρξη του αγώνα και «σκόραρε» απέναντι στη μεγάλη κυρία των πρωινών.

Πικρός «Καφές» για την Ελένη, με το νέο αντρικό δίδυμο να κόβει το νήμα της δεύτερης μέρας με 3 μονάδες διαφορά. Λογικό είναι στο κανάλι του Αμαρουσίου να κάνουν πάρτι. Δεν ξέρουμε αν καλεσμένος ήταν και ο Γιάννης Λάτσιος, το σίγουρο όμως είναι ότι η Ελένη με το που ενημερώθηκε για τα νούμερα, έχασε το χαμόγελό της. Βέβαια, για μία ακόμα φορά εξέφρασε στη διεύθυνση του σταθμού τον προβληματισμό της. «Τώρα που απομακρύνθηκε ο Γιώργος Αυτιάς και η πρωινή ζώνη παίζει στο 7%, μπορείτε να μου πείτε πώς θα μαζεύω τον κόσμο;» είπε (για το γνωστό lead in).

Ενδεικτικό είναι ότι με το ξεκίνημα (πρώτο τέταρτο) η Ελένη Μενεγάκη μετά βίας άγγιξε το 13,9%, ενώ το δίδυμο την ίδια στιγμή παρακολουθούσε το 23,1% των τηλεθεατών. Το δεύτερο τέταρτο της εκπομπής η Ελένη ξαναπατάει στο βασιλικό της θρόνο κάνοντας 27,1% (25,7% έκανε το «10 με 11 μαζί»). Ομως, από εκεί και πέρα οι Χαριτάτος - Καραμέρος κερδίζουν την κούρσα! Αξίζει να σημειωθεί ότι στη μέση της εκπομπής η διαφορά πλησίαζε τις δέκα μονάδες.

Η Ελένη το πρωί που είδε τα νούμερα της AGB προσπαθούσε με νύχια και με δόντια να συγκρατήσει το θυμό της. Απλώς, ζήτησε από τους συνεργάτες της να είναι όλοι στη σύσκεψη των 4 μ.μ. Είναι από τις μοναδικές φορές -τουλάχιστον τα δύο τελευταία χρόνια- που φιγουράρει στη δεύτερη θέση. Και αυτή τη φορά έχει έναν άγνωστο -για εκείνη-αντίπαλο: μια καθαρά «infotainment» (ενημέρωση και ψυχαγωγία μαζί) εκπομπή. Ο συνδυασμός φαίνεται -και είναι- εκρηκτικός, καθώς οι Καραμέρος - Χαριτάτος κερδίζουν τις εντυπώσεις και το κοινό.

Τελικό αποτέλεσμα: Μαρούσι 24,1% - Κάντζα 21,3%. Κάτι μας λέει ότι το φετινό πρωινό τηλεοπτικό πρωτάθλημα θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον.
Espressonews

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Καμία έκπληξη δεν μου προξενεί. Η θεματολογία του διδύμου δεν έχει καμία σχέση με το κουραστικό πρωινό της Ελένης. Και αυτά που λέει η Ελένη θα είχαν νόημα αν ο Αυτιάς είχε πάει στον Αντένα. Ας ανοίξει καλύτερα κανένα βιβλίο, μπας και μορφωθεί λιγάκι, κάτι για το Νταχάου βρε παιδιά...

News & Media Blogs - Blog Catalog Blog DirectoryCurrent Events & News Blogs - Blog Rankings Entertainment blogsblogarama - the blog directoryBlog Flux DirectoryOn our way to 1,000,000 rss feeds - millionrss.comBlogger Trick