twitter
    http://www.papagalaki.tk
test

19 Οκτωβρίου 2009

Νέες συγκλονιστικές μαρτυρίες από την δίκη του Νίκου Σεργιανόπουλου...

Συγκλονιστικές μαρτυρίες που ρίχνουν φως στο προσωπικό δράμα που ζούσε ο ηθοποιός Νίκος Σεργιανόπουλος ήρθαν σήμερα στο φως της δημοσιότητας, από μάρτυρες-κλειδιά που κατέθεσαν στη δίκη του Γεωργιανού David Murthiknelli.
"Γιατί με έκανε ο Θεός έτσι, να πρέπει να συγχρονίζομαι με τους ανθρώπους αυτούς;"
"Γιατί με έκανε ο Θεός έτσι, να πρέπει να συγχρονίζομαι με τους ανθρώπους αυτούς;"

Όλοι περιγράφουν έναν άνθρωπο ο οποίος προσπαθούσε να καταστρέψει τον εαυτό του, γιατί δεν άντεχε αυτό που πραγματικά είναι. Έναν άνθρωπο που έπασχε από μανία καταδίωξης, έπαιρνε αντιψυχωτικά και αντικαταθλιπτικά χάπια και "σνίφαρε" κοκαϊνη για να νιώσει σεξουαλική επιθυμία. Έναν άνθρωπο που έκανε ακόμη και μακροχρόνια σχέση με γυναίκα για να πείσει τον περιβάλλον του ότι δεν είναι ομοφυλόφιλος...

«Ο Νίκος δεν υπήρξε ευτυχής ποτέ. Δεν του άρεσε η ζωή του», δήλωσε ο Κωνσταντίνος Σφυρικίδης, διευθυντής θεάτρου και φίλος του ζεν πρεμιέ.

Ο μάρτυρας χαρακτήρισε τον Νίκο Σεργιανόπουλο ήπιο, εσωστρεφή και φοβισμένο άνθρωπο. «Δεν ήθελε που ήταν ομοφυλόφιλος. Μου είχε πει: γιατί με έκανε ο Θεός έτσι, να πρέπει να συγχρονίζομαι με τους ανθρώπους αυτούς;».

Όταν η πολιτική αγωγή του υπενθύμισε πως σε κατάθεσή του είχε αναφέρει ότι η ζωή του ηθοποιού είχε καταλήξει να έχει δύο χρώματα, το σεξ και την κοκαΐνη, ο κ. Κωνσταντίνος Σφυρικίδης απάντησε: «Τον πήρα και τον πήγα σε γιατρό. Μου έλεγε ότι του άρεσαν οι άσχημοι με τερατικά χαρακτηριστικά που δεν γυρίζει κανείς να τους ρίξει μια ματιά. Προσπάθησε να αλλάξει τη φύση του και να γίνει σύμβολο του σεξ, ενώ μικρό τον φώναζαν Νικολέτα. Κατέληξε να πληρώνει ανθρώπους για να κάνει σεξ. Ήταν αναγκασμένος να έχει τέτοιες σχέσεις».

Πίστευε ότι θεωρείτο τρομοκράτης
Πίστευε ότι θεωρείτο τρομοκράτης
«Προσπαθούσε να αλλάξει την ομοφυλοφιλική του τάση»

«Οι επιλογές του ήταν αυτές που τον έκαναν αυτοκαταστροφικό», δήλωσε από την πλευρά του ο γνωστός παραγωγός και σκηνοθέτης Στράτος Μαρκίδης. «Αισθανόταν άσχημα για την ομοφυλοφιλική του τάση και είχε προσπαθήσει να αλλάξει», πρόσθεσε.

«Έπασχε από σύνδρομο καταδίωξης»

Είχε την αίσθηση ότι τον παρακολουθούσαν και έπασχε από σύνδρομο καταδίωξης. Αυτό ανέφερε μεταξύ άλλων ο Γιώργος Αλεβιζόπουλος, καθηγητής Ψυχιατρικής, ειδικός στην φαρμακολογία, στον οποίο είχε απευθυνθεί ο Νίκος Σεργιανόπουλος όταν συνελήφθη για κατοχή ναρκωτικών.

Ο μάρτυρας, που τον είχε εξετάσει την περίοδο από τον Δεκέμβριο του 2007 έως τον Ιανουάριο του 2008, είπε ότι όταν τη βραδιά που δολοφονήθηκε, ο Νίκος Σεργιανόπουλος είχε καταναλώσει αντιψυχωτικά χάπια, αντικαταθλιπτικά και κοκαΐνη.
Όπως δήλωσε, είπε το αντιψυχωτικό φάρμακο είναι για την αντιμετώπιση φαινομένων σχιζοφρένειας και σε συνδυασμό με την κοκαΐνη προκαλεί ψυχωτική συπτωματολογία που προσομοιάζει με σχιζοφρένεια.

«Ο Νίκος Σεργιανόπουλος είχε αίσθηση ότι τον παρακολουθούσαν και έπασχε από σύνδρομο καταδίωξης», δήλωσε.
Όταν ρωτήθηκε από την εάν με τον συνδυασμό φαρμάκων και ναρκωτικών μπορούσε να γίνει βίαιος, ο μάρτυρας δήλωσε ότι «μπορούσε να είναι βίαιος ή να έχει παρορμητική συμπεριφορά».
Δεν μπορούσε να ασκήσει βία παρότι ήταν παραληρηματικός
Δεν μπορούσε να ασκήσει βία παρότι ήταν παραληρηματικός



«Παρουσίαζε στοιχεία παρανοϊκής συμπεριφοράς. Θεωρούσε ότι η αστυνομία τον παρακολουθούσε. Πίστευε ότι θεωρείτο ότι είναι τρομοκράτης. Ήταν εξαιρετικά καχύποπτος μαζί μου. Θεωρούσε ότι μπορούσα να είμαι μέλος του συστήματος. Ήρθε τρεις φορές καμουφλαρισμένος στο γραφείο μου, μου είπε “ήρθα να ελέγξω” και έφυγε. Φορούσε καμπαρτίνα και γυαλιά. Το 1990 άρχισε. όπως είπε. να παίρνει κοκαΐνη. Αρχικά ευκαιριακά και το καλοκαίρι του 2007 έφτασε να κάνει συστηματική χρήση», δήλωσε ο κ. Αλεβιζόπουλος.

«Έπαιρνε κοκαΐνη για να έχει σεξουαλική επιθυμία»

Αυτό ανέφερε ο καθηγητής Ψυχιατρικής ενώπιον του δικαστηρίου. «Ο Νίκος Σεργιανόπουλος έπαιρνε κοκαΐνη γιατί ήταν ο μόνος τρόπος να έχει επιθυμία για σεξ. Χωρίς κοκαΐνη δεν μπορούσε να έχει θέση ενεργητικού ομοφυλόφιλου.

Υποστήριξε μάλιστα ότι η επτάχρονη σχέση του ηθοποιού με γυναίκα, ήταν μόνο «για τα μάτια του κόσμου». «Ως χαρακτήρας, ωστόσο ήταν ένας άνθρωπος που δεν μπορούσε να ασκήσει βία και ήταν ήπιος, παρότι ήταν παραληρηματικός».
Zougla

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Κουραστηκαμε, βαρεθηκαμε ελεος

News & Media Blogs - Blog Catalog Blog DirectoryCurrent Events & News Blogs - Blog Rankings Entertainment blogsblogarama - the blog directoryBlog Flux DirectoryOn our way to 1,000,000 rss feeds - millionrss.comBlogger Trick