twitter
    http://www.papagalaki.tk
test

20 Οκτωβρίου 2009

Σοκ με την αυτοκτονία γνωστού μάνατζερ...

Αυτοκτόνησε ο επί 16 χρόνια τιμ μάνατζερ της Μακάμπι Τελ Αβίβ, Μόνι Φανάν. Ο 63χρονος βρέθηκε κρεμασμένος στο διαμέρισμά του, στην πρωτεύουσα του Ισραήλ, και ο θάνατός του σκόρπισε βαθιά θλίψη σε όσους τον γνώρισαν.

Ο Φανάν είχε απομακρυνθεί από την Μακάμπι πριν ένα χρόνο, ενώ μόλις πριν ένα μήνα άνοιξε εταιρεία εκπροσώπησης παικτών. Η είδηση προκάλεσε σοκ στην οικογένεια της Μακάμπι, που βρίσκεται στις ΗΠΑ όπου χθες έδωσαν φιλικό αγώνα με τους Νιου Γιορκ Νικς και αύριο πρόκειται να δώσουν ένα ακόμα με τους Λος Άντζελς Κλίπερς (αν και γίνεται προσπάθεια να ακυρωθεί, ώστε να επιστρέψουν στο Τελ Αβίβ για το «ύστατο χαίρε»).

Συγκλονισμένοι από τον θάνατο του Φανάν εμφανίζονται και οι Γιοτάμ Χαλπερίν και Νίκολα Βούιτσιτς του Ολυμπιακού, καθώς και ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους του Παναθηναϊκού, όλοι πρώην παίκτες της Μακάμπι. Και οι τρεις έχουν εκδηλώσει επιθυμία να ταξιδέψουν έστω και αυθημερόν στο Ισραήλ για την κηδεία, ωστόσο υπάρχει και το πρόβλημα των αγωνιστικών υποχρεώσεων, αφού την Τετάρτη αγωνίζεται o Ολυμπιακός και την Πέμπτη ο Ολυμπιακός για την πρεμιέρα της Ευρωλίγκα. Μάλιστα, μόλις το περασμένο καλοκαίρι ο Γιασικεβίτσιους μαζί με τον Ντρου Νίκολας του Παναθηναϊκού είχαν δειπνήσει με τον Μόνι Φανάν, στην επίσκεψή τους στο Τελ Αβίβ.

Προσωπικότητες του μπάσκετ του Ισραήλ, όπως οι Σβι Σερφ και Όντεντ Κάτας, ανάμεσα σε άλλες έσπευσαν να βρεθούν στο πλευρό της συζύγου του εκλειπόντος Σαρόν Φανάν και των δύο παιδιών του. Δεν έχουν γίνει γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες για τα αίτια της αυτοκτονίας.
Star

Δεν υπάρχουν σχόλια:

News & Media Blogs - Blog Catalog Blog DirectoryCurrent Events & News Blogs - Blog Rankings Entertainment blogsblogarama - the blog directoryBlog Flux DirectoryOn our way to 1,000,000 rss feeds - millionrss.comBlogger Trick